Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Léghűtés topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali923
aktív tag
válasz
serfozotibi #41526 üzenetére
+1
Én is le akartam írni ezt, csak nem ilyen szép hosszan.A saját gép mindig hordoz magában csalódásokat, de az is igaz, hogy az építés öröme is sokat számít. Én pl. forgácselszívót építettem, jó volt, izgalmas. Meg vagyok vele elégedve, jól működik, de ma már inkább bútorokat csinálok gépek helyett.
Azért az ilyen profik, mint Matthias Wandel sem tökéletes gépeket építenek. Éppen nála vannak önkritikus videók, amikor megmutatja, mi volt a hiba az előző konstrukcióban, és próbál rajta javítani. Pl. annak a fa propelleres elszívónak is van néhány továbbfejlesztése, és nem derül ki igazán, a vége tényleg olyan jó-e. Más tapasztalataiból mindig olcsóbb és időkímélőbb tanulni, érdemes sokat nézelődni, tervezgetni alkotás előtt. Azt is vallom, hogy érdemes körülnézni a piacon, és a könnyen, olcsón beszerezhető, vagy kritikus, nagy precizitást kívánó alkatrészeket inkább megvenni saját gyártás helyett. Meg aztán vannak ügyes esztergályos és hasonló szakik, akik sokat tudnak segíteni kis pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest