Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Autós kamerák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hama Urage Exodus 900 "í" hiba
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz djnice #64978 üzenetére
A baj, hogy nem értek hozzá és munka, valamint 1 hónapos fiam mellett nincs időm utánaolvasni és ismerkedni a libreelec-kel és coreelec-kel
Nekem ettől egyszerűbb és gyorsabb megoldás kell, mint pl. egy mezei app telepítése aztán kész.
A minőség nem érdekel HD-ready tv-ről van szó, és csak a háttérben kellene világítania/szólnia, hogy ne legyen csend az adott szobában.Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz Somatom #64977 üzenetére
Kettőnk közül nem én vagyok hsz gyűjtő.
A másik topikban írtam, arra válaszoltál is, csak nem olvastad el a kérdést figyelmesen, ezért értelmetlen és logikátlan módon a telenoros applikációt linkelted be, amit már jómagam is természetesen megnéztem addigra.
Arról pedig fogalmam sem volt, hogy a meglévő előfizetésem "át lehetne vinni" egy applikáción keresztül wifi-vel kábel nélkül egy másik tv-re az adott ingatlanon belül. Ne haragudj kérlek, hogy ennyire nem terjedt ki a figyelmem, és nem gondoltam tovább saját helyzetemet. Tán pont ezért fordultam kérdéseimmel a topikokba, hogy mit és hogy lehet megoldani a helyzetemben, de mint a legtöbb topikban hosszú évek óta csak az oltás megy...
Kérdésekre normális, segítőkész válasz alig érkezik (tisztelet minden kivételnek), ugyanakkor értelmetlen szófosás az megy mindenholNem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz junkpod #64974 üzenetére
Igen, Somatom jól mondja, tehát kábel nincs behúzva.
Se TV, se LAN, wifi természetesen van.
Ezért gondokodtam abban, hogy nem akarok falakat fúrni, kábelezni, hanem egy androidos lejátszóra telepítenék appokat és online wifi-ről menne a háttérben a tv,csak nekem pl, RTL, meg ATV, meg ilyen csatornák kellenének, Izaura TV-vel nem tudok mit kezdeni, de a TV appok java, csak a királyi tv-t adják, meg a senkit nem érdeklő csatornákból párat ingyen. Digi TV előfizetés van, másik szobában van is TV rákötve, de mondom a fúrást faragást akarom megúszni, nem érné meg, csak azért, hogy a háttérben szóljon a híradó...
mindigo, telenor app kilőve, más app esetleg?
Bár ez már androidos topik kérdés.Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Helló,
Van egy nem okos tv-m, egy olyan szobában, ahová semmi nincs bevezetve, se net, se tv kábel. Nagy ritkán jó lenne ott nézni tv adást, csakhogy a háttérben szóljon valami.
Arra gondoltam, hogy vennék valami kis egyszerű androidos média lejátszót, letöltenék rá valami tv-s appot és úgy néznénk magyar csatornákat wifin keresztül. Ez vajon megoldható? Vagy van valakinek valami más ötlete?Köszönöm!
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Mit gondoltok arról, hogy ez a médailejátszó ki tudná szolgálni azon igényem, hogy wifin keresztül streamelje a letöltött 1080p felbontású, javarészt MKV formátumú filmeket egy pár éves, okos funkcióktól mentes Samsung FHD tv-re?
Itt a lejátszó: [link] és itt [link]
Köszönöm.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Helló!
Médialejátszót keresek.
Nem kell, semmilyen extra funkció (nem kell net, sem belső merevlemez, semmi).Csak játssza le a lehető legtöbb fájlt Full HD-ban.
Egy külső 4 terrás merevlemezt akarok rákötni. És ezt egy 46-os Full HD-s Samsung led tv-re.Anyáméknak van egy Asus O'Play mini-jük. Ilyesmire gondoltam.
Sőt ha van valakinek patent állapotú minije, vagy hasonló tudású gépe, az ne is habozzon írni nekem.De azért kíváncsi vagyok miket tudtok ajánlani. Használtan, de hibátlan példányok érdekelnek 10 ezerig!
Köszönöm!
-
Fr@nkieWilde
senior tag
A fentebb linkelt oldalon konkrétan nem találtam meg az Emtec-et, de egy névben közel álló lejátszóról ezt írják. Klikk ide!
Nekem első ránézésre nem tűnik rossznak, Realtek chipset megvan, sok formátum megvan, NTFS/FAT file system is megvan.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz kisgyerek85 #17770 üzenetére
Köszönöm az oldalt, ezt eddig nem is ismertem.
@ Mezga Aladár: Értem, akkor azok biztos kilőve, és esetleg Emtec-ről valakinek valami vélemény, ismeri valaki? Mert azt látom, hogy az Asus és a WD jók voltak megjelenésükkor. De erről az Emtec-ről itt sem láttam semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz kisgyerek85 #17768 üzenetére
Ethernet csatlakozóra egyáltalán nincs szükségem, ez nekem nem befolyásoló tényező.
Azt tudom, hogy a Sigma és Realtek chipsetek a jók, de az új lejátszók chipkészletét nem találtam sehol sem.
Nem tudom, hogy hol lehet róluk ilyen infókat gyűjteni.Szerk.: illetve persze más lejátszók is érdekelnek, de a pénzem az eléggé fix tényező.
[ Szerkesztve ]
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Helló!
Azt szeretném kérdezni, hogy az alábbi 5 lejátszó típus közül melyiket ajánlanátok, elvárásom velük szemben, hogy a lehető legtöbb formátumot tudjam lejátszani pendrvie-ról. Más nem számít.
Mindezt maximum 14-15k árig.Tehát egy használt: Western Digital WD TV HD WDAVP00BE
ASUS Oplay HDP-R1Vagy vadi új: Emtec
LcPower1
LcPower2Egy indoklásnak is örülnék mellé.
Köszönöm.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Egyáltalán nem vagyok otthon a médialejátszók világában.
Szeretnék beszerezni egy készüléket, semmi más funkciója nem szükséges, csak a különböző videó fájlokat vigye probléma nélkül (mkv, avi, xvid, wmv stb stb.) pendrive-ról. Szóval nem kell net kapcsolat, nem kell belső vinyó semmi extra nem kell, csak különböző formátumú filmeket szeretnék nézni vele a tv-men pendrive-ról.Úgy is tekinthetjük, mint egy DVD lejátszó, csak lemez lejátszás nélkül, másra nem használnám.
Természetesen ahogy ez szokott lenni a lehető legolcsóbb, de működőképes dolog érdekel, akár használt is.
Valaki tud nekem ajánlani valamit?Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest