- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- DUNE médialejátszók topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo01
őstag
válasz Pendragon911 #72752 üzenetére
Az HBO Max a WarnerMedia népszerű tartalommárkáinak, köztük a Warner Bros., az HBO, a DC és a Cartoon Network, valamint az amerikai és nemzetközi saját gyártású produkciók univerzumát kínálja majd egy közös felületen. Az HBO Max új ügyfelek, valamint az HBO España, az HBO Nordic és az HBO GO már meglévő ügyfelei számára lesz elérhető (közvetlenül vagy médiaszolgáltató partnereken keresztül számlázott formában)./I]
Ja a váltás friss információk szerint március 8.
[ Szerkesztve ]
-
pippo76
tag
válasz Pendragon911 #72752 üzenetére
Nincsenek bennfentes informacioim ezt nem tudom. Alkalmazas mar van most is abban a regioban ahol elerheto.
-
pippo76
tag
válasz Pendragon911 #72746 üzenetére
Lassan a HBO GO is lesz valtva a HBO MAX-ra azt is tartsd szem elott. Sok helyen marcius 8.-at irjak datumnak.
-
TestamentDNR
aktív tag
válasz Pendragon911 #72744 üzenetére
Viszont lehet nem árt a jövőre is gondolni
Ok, hogy a stick Full HD és jelenleg elég, de ha bedöglik a tv-d, lehet már csak 4K-sat kapni majd, még akkor is, ha nem okos
Ezért én épp a Xiaomi Mi TV Box S és a Google Chromecast Google TV között őrlődöm.
Illetve felmerült egy olyan is, hogy Realme RMV2105 4k Smart TV Stick. De nem nagyon találok róla infókat, hogy rendben megy-e rajta a HBO Go. -
junkpod
veterán
válasz Pendragon911 #54044 üzenetére
Csak zenére (ha van erositod) vegyél egy bt audió adaptert és játssz telefonrol.
Box's don't touch!
-
Skillet
addikt
válasz Pendragon911 #44625 üzenetére
Nekem volt 210-esem. Wifi Rúterre volt kötve kábellel. Akkoriban egy htc desire-em volt, abban volt olyan lehetőség, hogy lejátszás külső eszközön, így pár -a telefonnal felvett- videót így játszottam le. Zene passz, de szerintem azt is tudta. Képeknél is működött. Majd biztosan jön valaki, aki megerősíti, hogy zenénél is így működik.
[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
törölt tag
válasz Pendragon911 #44625 üzenetére
....pl Sony-nál a médialejátszóhoz való csatlakozás után Throw-val ráküldök zenét és majd onnan szól?
Erre sajna nem tudok válaszolni. Kis türelem, elég sokan használják, használták, biztos tud valaki érdemi infóval szolgálni. -
törölt tag
válasz Pendragon911 #44622 üzenetére
Tökéletes választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Jövedelem
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.