Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
metron
tag
Kicsit jatszottam meg a D1-el
NU ami a bosszusagot okozta, hogy NAS-rol probaltam lejatszani filmeket es a legegyszerubb az UPnP-s eleres volt a network browseren keresztul. Igy viszont nem hajlando lejatszani nehany filmet es pl. DVD rippet sem jatsza menujevel. Ha felteszem a belso hdd-re, akkor meg tokeletes. Valoszinuleg ez volt a gond az m2ts-el is (meg a firmware frissites.
A belso hdd-n allitottam be "rendszermemoriat" is vegul. A gond mar csak az, hogy annyit varialtam az egyetlen BD rippemmel, hogy kimozgattam a vilagurbe
Szal annak annyi..
Osszehasonlitva a mac-es lejatszassal, a kepminoseg tenyleg sokat javult!A 24p-s filmeknel egy riccenes sem. Sotetebb filmreszleteknel meg kevesebb "zaj" es melyebb feketek. Nem rossz, egyelore!
HAtranykent azert megemlitendo, hogy ilyen sz.r user manualt mint amit a "hivatalos" weblapjukrol lehet leszedni mar reg lattam. Kizart, hogy ezt egy atlag user beuzemeli normalisan.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen notebookot vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Továbbfejlesztett TruSense érzékelőt villantott a Huawei
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- WOT - Roham
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Roland BK-3 Billentésérzékeny szintetizátor
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Sennheiser HD 650 - 2 év garancia
- Utángyártott Arctis Nova szövet fülpárna és fejpánt szett fekete, Foxpost az árban
- Razer Blackshark v2 Pro eladó
- Onkyo TX-SR600E 6.1 házimozi erősítő nagy vas gyári távval
- Új, bontatlan Nothing Ear 2 fehér vezeték nélküli fülhallgató - 2 év magyar bolti garanciával! -
- SONY STR-DH510 5.1 házimozierősítő 100W
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest