Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ASUS notebook topic
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Dell asztali gépek
- Felújított ősi tekercsekre hangol az új AMD Software
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtt
tag
Értem.
Eddig egy olcsóbb Hyundai íróm volt, (nem ajánlom senkinek!) de lemezt nem nagyon írtam vele, sőt soha, csak felvettem, első sorban meccseket, meg ha félig megnéztem valamit és sokáig tartott akkor azt. De ezek nem olyan dolgok amiket kiírna az ember, ha filmre volt szükségem akkor pedig az internet sötét bugyraiba keresgéltem.
Tehát írni nem fogok szerintem ezzel sem sokat, inkább felvenni, de leginkább lejátszani. Viszont külön nem akarok lejátszót egyenlőre, majd maximum valami Blue-Ray-t később, ha elérhető áron lesz.
Remélem nem fog egyhamar tönkremenni az optika ha így használom. Itt is jellemző az mint az xboxoknál, hogy jobb minőségű lemez kevésbé rongál? Esetleg a lejátszóval márka-azonos diszkeket jobban bírják az írók?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Subaru topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- PlayStation 3
- YouTube
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Samsung Galaxy A56 5G Dual SIM (8/256GB) vs. Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G Dual SIM (12/512GB)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest