Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
-
PROHARDVER!
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Gawamatsu #3011 üzenetére
Szuper, kössz a választ.
Még egyvalami jutott szembe, azt írták valami NAS-nál, már nem emlékszem milyen volt, de valami Cerka 4xxx-es, hogy hiába az M.2, nem tud bootolni róla. Ilyen van még a 21. században? Gondolkodtam egy ilyenre cserélésen, de hát ha ez így megy, akkor minek.
Bónusz kérdés: Assutornál várható valami proci upgrade a közeljövőben? Már láttam NAS-t 5xxx-es Cerkával szerelve, az Asustor úgy látom nem kapkodja el, de nem követem a híreket, így nem tudom érdemes-e inkább várni egy kicsit. Vagy átugorja a nextgent, és akkor sokat kell várni.
-
donat_sz
senior tag
válasz
Gawamatsu #3011 üzenetére
"Így viszont a hálózati tárhely kb otthoni hálózati tároló funkcióra korlátozódik."
ezzel nem értek egyet (a többivel igen!). azért egy vpn-nel egész szépen ki lehet terjeszteni a hozzáférést és így csupán a vpn portot engeded ki a teljes otthoni hálózatból, amivel elég jól sikerült minimalizálni a veszélyeket.
plex-es problémát elfogadom, mert azt nem ismerem. azonban ma talán csak van megfelelő/elfogadható alternatívája. illetve ott nem segíthet egy vpn?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest