Aktív témák
-
guest
veterán
Ertem, leesett. Most is van benne egy pci-os 1 megas csoda:))))
Hogy kell Biost frissiteni? -
guest
veterán
Lehet ehhez huje:) vagyok, de mi az hogy frissitsek biost egy masik kartyaval????
-
guest
veterán
Ok
De vajon a voodoo 3 2000 hanyszorosan megy az agp ben? -
karib
addikt
Hm. Nem tudom mi okozhatja. Egyes P4 lapoknak gondjuk lehet a régebbi videokártyákkal, mert csak 4x AGP cuccokat fogadnak be - itt leginkább azon van a hangsúly, hogy a 4x kártyák kisebb feszültségen futnak, és egyes chipsetek nem támogatját a régi "nagyfeszű" kártyákat.
A VIA Apollo Pro 133T (694T+686B) esetében szerintem ez nem áll fenn, de ellenkezőjéről sem találtam biztos infót.
Esetleg más videokártyával egy BIOS frissítés? Nincs véletlen elállítva egy AGP osztó (már ha lehet állítani)?
Többiek??? -
guest
veterán
Semmi kepet.
Egy hosszu es harom rovid sipolas.
Pedig alaposan bele van nyomva a kartya. Ugyan akkor mas Agp s kartyaval megy es a Voodoo is megy mas gepben:(((
Mar olyan ideges voltam hogy el nem tudom mondani...
Segits kerlek ha tudsz -
guest
veterán
Sziasztok
A kovetkezo gondra szeretnek megoldast talalni.
Vettem egy Asus TUV4X alaplapot es ebbe szeretnem belerakni a Voodoo 3 2000-emet.
De nem latja.
Semmi nincs a gepben csak a videokartya. Tehat alapbol nem latja. Mas Agp-s videokartyat lat a gep. Es mas gep is latja a Voodoo 3 mat. Csak egyutt nem jo a dolog valahogy....
Segitseget kerek.
udv
Aktív témák
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Asztalos klub
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen videókártyát?
- Gurulunk, WAZE?!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest