Aktív témák
-
guest
veterán
Ertem, leesett. Most is van benne egy pci-os 1 megas csoda:))))
Hogy kell Biost frissiteni? -
guest
veterán
Lehet ehhez huje:) vagyok, de mi az hogy frissitsek biost egy masik kartyaval????
-
guest
veterán
Ok
De vajon a voodoo 3 2000 hanyszorosan megy az agp ben? -
karib
addikt
Hm. Nem tudom mi okozhatja. Egyes P4 lapoknak gondjuk lehet a régebbi videokártyákkal, mert csak 4x AGP cuccokat fogadnak be - itt leginkább azon van a hangsúly, hogy a 4x kártyák kisebb feszültségen futnak, és egyes chipsetek nem támogatját a régi "nagyfeszű" kártyákat.
A VIA Apollo Pro 133T (694T+686B) esetében szerintem ez nem áll fenn, de ellenkezőjéről sem találtam biztos infót.
Esetleg más videokártyával egy BIOS frissítés? Nincs véletlen elállítva egy AGP osztó (már ha lehet állítani)?
Többiek??? -
guest
veterán
Semmi kepet.
Egy hosszu es harom rovid sipolas.
Pedig alaposan bele van nyomva a kartya. Ugyan akkor mas Agp s kartyaval megy es a Voodoo is megy mas gepben:(((
Mar olyan ideges voltam hogy el nem tudom mondani...
Segits kerlek ha tudsz -
guest
veterán
Sziasztok
A kovetkezo gondra szeretnek megoldast talalni.
Vettem egy Asus TUV4X alaplapot es ebbe szeretnem belerakni a Voodoo 3 2000-emet.
De nem latja.
Semmi nincs a gepben csak a videokartya. Tehat alapbol nem latja. Mas Agp-s videokartyat lat a gep. Es mas gep is latja a Voodoo 3 mat. Csak egyutt nem jo a dolog valahogy....
Segitseget kerek.
udv
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest