Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Próbáltam telóval fényképet csinálni róla de nem látszik rajta amire gondolok! Úgy kell elképzelni mintha valami szennyeződés lenne rajta.Először én is azt hittem,h zsíros mert kb pont úgy néz ki....aztán letakarítottam alkoholos kendővel és akkor láttam,h belül van ez az elmosódás... Kezdek kicsit mérgelődni,főleg most hogy írtad,ennek teljesen ugyanúgy kellene kinézni mint egy asztali laptopon....
-
Sziasztok! Nem tudom,h jó helyre írok e...remélem igen!
Vettem egy 901-es eee-t és ez az első netbookom.... Miután bekapcsolom a gépet a képernyő olyan enyhén elmosodottnak tűnik,mintha kicsit maszatos lenne. Ez inkább közelebbről látható jobban. Na most kérdésem,h a TN+film panel alapból ilyen "gyengébb" minőségű képet ad a netbookokban vagy az enyém rossz,merthogy tiszta éles képet kellene,h lássak még közelről is? Van egy 15"-os notim annak közelről is full éles a képe! Tudatlanságom nézzétek el,nem vagyok otthon annyira a témában! A válaszokat meg előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest