Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• westlake
    félisten

Volt Neked is nem tudom miért vársz Másra? Sajnos sok eredményt nem tettél hozzá ehez a topic-hoz.
    Veled ellentétben, Engem nem érdekel ez az elharapódzott gyártók közti flame, hogy ki lehessen jelenteni valamelyikről: ez egy fos. Más lapokban is sok jó/jobb dolog van, (elsősorban CPU/RAM teljesítmény szempontjából érdekel), és szerencsére vannak olyanok akik be is tudják állítani, valamint tesztekkel is alátámasztják.
    Ezek az ökör Orthos-os eredményeket nem tartom sokra, mert 99%-uk egyből megdől az első nyári napon, vagy ha az ablakot becsukják. Természetesen annak is megvan a maga jelentősége, és ahol folyamatosan használom a gépet, ott Én is tesztelek vele.
    Van/volt egy kezdetleges Winrar eredményem is [link] , de még az időzítéseket nem prőbáltam állítgatni, ezért lehet még jobb . Vagy nem :D .

mindegy, hogy en mit teszek hozza valamihez, vagy mit nem.. szamomra teny, hogy ennyire bugos bioskezelest meg egy hasonlo arkategorias lapnal sem lattam! nalam itt elverzett a lap a tobbi asus-al es a quadgt-vel szemben.. nalam ez szamit, nalatok meg mas.. ilyen egyszeru.. ja es elhiheted, hogy csoppet sem erdekel, hogy szerinted nem tudom beallitani a lapot.. egyebkent ez valoszinuleg igy is van, hiszen az elmult par honapban alig volt szerencsem 10 kulombozo c2d laphoz.. majd meg tanulok..

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák