Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
Az optimalizáció botrányos az tény. Ahogy a másik az AC topicban leírtam, 20GB vramot simán le tud zabálni egy monitoron játszva ami azért vicc, de legalább egy monitoron erős GPU-val játszható. VR felejtős jelenleg valóban, azért kipróbáltam.
Ez szerintem is egy olyan állapot amit törvényileg tiltani kéne valahogy, hogy pénzért lehessen árulni kb.
Én patch után próbáltam tegnap, szerintem a fizika nem olyan árkád és borzasztó mint ahogy sokan írják. De nagyon autó függő mennyire van eltalálva. Az AMG GT2 szerintem messze a legjobb autó, nekem az kifejezetten tetszett. A cupos porsche gázelvételre szerintem furán viselkedik nagyon, a ferrari rettentő fura volt úgy ahogy van, az utcai kocsikat kipróbálgattam, de sokáig azokat nem használtam, leragadtam gyorsan a mercinél.
Az FFB szerintem tök jó, csak az alapbeállítás okádék. Miután leszedtem a dampereket, meg damping gain, meg true anyákínya meg nemtudom milyen marhaságokat és csak az alap ffb maradt alapvetően, nekem nem volt vele semmi bajom fana dd1-el.
Nekem ez az alap bizakodásra ad okot, csak ezzel még szerintem várniuk kellett volna fél - egy évet mire egyáltalán EA-ban kiadják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest