- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3lakH
tag
válasz Locutus #6866 üzenetére
Ez a jelenlegi ASUS a PWM es proci hűtőt is, és a 3 pines ház hűtőket is maxon küldi 3-4 mp-ig. Még szerintem a 775-ös szintén asus lapom indult régen ugyanígy, azóta van/volt 2db közepes 1151v1 es gigabyte amik nem csinálták, és egy full low budget "v2"-es MSI, ami szintén csendben indult.
Csak mivel most már kritériummá vált dolog, gondoltam megkérdezem hogy asrocknál mi a helyzet, gondoltam inkább gyártója válogathatja, de akkor lehet ez is megdőlt.. -
M3lakH
tag
Sziasztok! Még nem volt asrock lapom, eddig gigabyte illetve Asus párti voltam de eljött a váltás ideje..
A lényeges kérdésem az lenne, hogy a mostani Asrock lapok mennyire kezelik szépen a ventilátorokat? A jelenlegi Asus Z390-H val az egyik legnagyobb bajom, hogy minden bekapcsolásnál az összes ventilátor max fordulaton pörög, nagyjából a windows betöltésénél kezdődik csak szabályzás. A másik pedig összesen 2db szabályozható házventit vezérel, ami véleményem szerint egy ilyen árkategóriás lapnál botrány..Most 2 Asrock lapot néztem, ezekkel kapcsolatban örülnék tapasztalatnak:
-B365 Phantom Gaming 4
-Fatal1ty B360 Gaming K4
Ezeken jóval több vezérelhető ventilátor kimenet van, plusz nem csak analóg RGB-t tud, hanem ARGB-t is (az Asusom kínálata e téren is siralmas: 1db analóg rgb és csá..). Húzni nem igazán szándékozom a procikat, viszont nem elképzelhetetlen h később akár i7, vagy esetleg i9 is belepottyanna. Utóbbi mennyire viselhetik jól vajon?
A válaszokat előre is köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Hogwarts Legacy teszt
- Xbox Series X|S
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- További aktív témák...