- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Tankblock #8774 üzenetére
En Wemos D1 mini pro-val probaltam a mesh-t, es ment rendben. No nem hetekig, es nem mozgattam rendszeresen a node-okat.
(#8773) Janos250 válasza tvamos (#8772) üzenetére
Kosz! Akkor, ha a C-set tanulom meg, az szabvanyos, es mashol is tudom alkalmazni a tudast, nem csak FreeRTOS-ban. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Tankblock #8774 üzenetére
Wow, azt se tudtam, hogy van ilyen BT szabvány.
Amúgy annyira természetellenes nekem, hogy terveznek egy hardvert és nincs teljes körű támogatás hozzá évekig.
Mintha az nVidia kiadna egy új GPU-t, de azt mondaná a fejlesztőknek, hogy a hardver tudja a dx12-t, de majd csak jövőre készül el hozzá az SDK...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest