Hirdetés
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
P@ly
tag
Hogyne, ez volt anno olcsó
Egyébként teljesen alapjáraton üzemelő RAM-ok (9-9-9-24 @ 1600 Mhz). Teljesen meg vagyok velük elégedve! Amúgy ebben a memória tuningban én nem nagyon hiszek... Egyedül az APU-knál van értelme. Mondjuk ott nem is kevés. De nem offolok tovább...
-
-
P@ly
tag
Sikerült megcsinálni a lefogató keretet
Megosztom, hogy csináltam én. Hátha más is fog így járni és segíthet neki ez a kis szösszenet...Hozzáteszem, hogy évekig makettoztam úgyhogy van egy kis gyakorlatom ilyen dolgokkal kapcsolatban.
Nekem ott tört el ahova a chipset ventilátort lehet felfogatni. Ott két rész is kitört belőle. Hál Istennek a fél menet megmaradt így legalább még a csavar bele tudott kapni.
Kicsit megcsiszoltam vízpapírral illetve tűreszelővel a kitört darabokat illetve azt hézagot ahonnét kitörtek.
Ezután zsírtalanítottam a felületet, majd összeragasztottam őket. Erre egy Loctite Super Attak Liquid ragasztót használtam. Bőségesen, nem sajnálva a ragasztót. Majd egy napig vártam, hogy megszáradjon és kössön a ragasztó.
A végén pedig tűreszelővel és vízpapírral lecsiszoltam a felesleges ragasztót a keretről.Amit sajnálok, hogy nem készítettem a műveletekről képeket
Jó ragasztgatást + csiszolást a kerethez.
Egyébként gratulálok a lefogató keret kitalálójának
-
P@ly
tag
Sziasztok!
Nekem is eltört a lefogató keretem a Freezer 13 Pro- hoz
Valakinek egy fölösleges darab INTEL-hez? Természetesen nem ingyen.Nagyon szépen köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- AQIRYS Wezen Számítógépház, Mini Tower, táp nélkül, mATX, Fehér
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint - Beszámolok
- Corsair A115 Dual Tower 140mm (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- NZXT RGB & Fan Controller - AC-CRFR0-B1-6 RGB INGYEN FOXPOST
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest