-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
jimmy399 #3634 üzenetére
Laptopon nem nagyon van.
Ráadásul a power gombra elalszik, hosszan kell nyomnom, hogy kikapcsoljon. Sőt, még az akksi is beépített, azt sem tudom kivenni.
De különben sem ez a megoldás. Utána kell túrnom, mi az Isten baja van, journalctl-t átfutottam, abban nem volt semmi, leszámítva egy systemd-s hibajelzést, de annak ehhez nincs köze, meg az jön majd a frissítéssel, mert azóta javították: Assertion 'subsystem' failed at src/libsystemd/sd-device/sd-device.c:1194, function device_get_id_filename()
Valószínűleg xorg lesz, mert az is frissült nálam tegnap, lehet, megpróbálok majd egy downgrade-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest