Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Laszlo733
üzenetére
Na, ebbe én is belefutottam. Az 5.2-re frissült pacmannal nem volt kompatibilis a fent lévő yay. Ezért újra forráskódból kell leforgatni:
git clone https://github.com/Jguer/yay.gitcd yaymakesudo make installEzután már működik. Ezt a baromságot nekem is írja:
==> WARNING: PACKAGER should have the format 'Example Name <email@address.invalid>'De csak warning, nem error, ami miatt leállna az aktuális csomag telepítése, nem kell vele foglalkozni. Gondolom az új pacmannak más a formátuma, mint a réginek, és ehhez még nem igazították hozzá az AUR-ban lévő makepkg scripteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Pro Konzol! 2029.06.09-ig garanciális, nincs 2 hetes!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB