Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Most etlepítem az Arch-ot a melós laptop-ra.
Grub2 helyett szeretnék systemd-boot-ot használni. Az Arch wikiben kezdek ez ügyben eltévedni.Szóval a kérdés, hogy miaf*sz?!

- EFISTUB - értem az angol szöveget, de mégsem értem, hogy mit akar jelenteni.
- "make sure the system has booted in UEFI mode and that UEFI variables are accessibel" - éppen arch-chroot-ban vagyok, így itt nem érhetőek el ezek a változók. Ezek szerint ezt nem lehet elsőre telepíteni?
- azfdisk -lazt mondja az EFI particiora, hogy "Linux filesystem", pedig fat-re formáztam:# mkfs.fat -F32 /dev/sdc1
- a "# bootctl --path=/boot install" parancs azt mondja, hogy: "File system "/boot" has wrong type for an EFI System Partition (ESP)"Mit hagyok ki?

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower workstation /számla- garancia
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Iphone 15 Mobiltelefon 128Gb 100% akkumulátorral
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB