- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Akkor lehet Gyurmafigura volt, aki használja EFI partíció nélkül az UEFI bootot. Lehet azzal keverem, hogy te meg egész lemezes szoftveres titkosítást használsz titkosítatlan bootpartíció nélkül, az is olyan eset, amit nem sikerült megértenem.
Az Archra most haragszok. Újrahúztam bugok miatt, ugyanolyan bugos maradt, mint volt. Problémázik az Intel Modesetting driver és a NetworkManagerben lehal a Wi-Fi. Ez utóbbi problémát meg tudom kerülni, letiltottam a NetworkManagert, és bootkor automatikusan netctl-lel aktiválom a wifi-menu-ben wpa_supplicant-tal aktivált kapcsolatot.
Lehet lesz megoldás a Modesetting driverre is, az SDDM-et is átállítom Waylandre, nem csak a KDE Plasma5-öt. Így talán megszűnik ez a bug is.
Viszont a KDE továbbra is bugos, bezárok egy-két futó programot, Rendszerbeállítások, Konsole, erre jelenti a bugjelentő, hogy az alkalmazás összeomlott segfaulttal. De hiszen én zártam be. Meg a kernel is írogat hibákat leállításnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Szobalámpának is nézhető a Huawei új Wi-Fi 7 routere
- iPhone topik
- Gothic Remake - Fókuszban a játék világa
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB