Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor23
senior tag
Üdv srácok! Goflexnet-en futó Archlinux NAS-om a pacman -Syu parancs kiadása után lefrissítette a már 1 éve futó rendszert, ezután sikerült telepítenem a minidla servert (rsz. frissítés előtt hiba kód volt). Azonban miután kiléptem, és újra próbáltam bejelentkezni ssh-n, megtagta a root-ként való belépést (felhasználóként be bírtam jelentkezni, de azzal nem nagyon lehet birizgálni a rendszert). Ezután kihúztam a tápját és újraindítottam. Na ez után már csak a hálózaton látom, hogy felcsatlakozik, de nem működik semmilyen funkció (ssh, samba, transmission). Gondolom most már csak egy újrainstallálás segít, ami nem nagyon hiányzott egy többé kevésbe belakott NAS után. Ha esetleg van valami más lehetőség, nagyon örülnék neki. Még egy kérdés: mennyire jellemző ilyen Linuxos rendszereknél, hogy rendszerfrissítés után összeomlik a rendszer? Jártam már így Ubuntu-s laptop-pal is, csak az annyira nem zavart, mivel egy ritkán használt gépről volt szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazon Prime Video
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elite: Dangerous
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Videós, mozgóképes topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Egyedi ékszerdobozka
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB