Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- E-book olvasók
- Azonnali informatikai kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Hajnalban ujrahuztam az Arch-ot. Megcsinaltam ugy,ahogy Colomb leirasaban is levan irva, megcsinaltam ugy is ahogy Ti irtatok itt. Nem volt jo. rTorrentben nincs ekezet.
Aztan eldurrant az agyam,felraktam egy Manjarot es UGYAN-AZ. Az agyam eldobom,ilyen egyszeruen nincs.
Most ez a 3 sor mi a tokomert piros? Rendesen kivannak kommentelve,minden stimmel..mondjuk ez most epp Manjaro de lenyegtelen mert itt se mukodik.
Komolyan mondom amennyit recskaztam vele mindjart felrakok egy Ubuntut,ha ott se megy az rTorrentben az ekezet akkor kihajitom az egeszet az ablakon, mert ilyen nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hardcore café
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kuponkunyeráló
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy topik
- Formula-1
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB