Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
PROHARDVER! témák
- 3D nyomtatás
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Hobby elektronika
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Hajnalban ujrahuztam az Arch-ot. Megcsinaltam ugy,ahogy Colomb leirasaban is levan irva, megcsinaltam ugy is ahogy Ti irtatok itt. Nem volt jo. rTorrentben nincs ekezet.
Aztan eldurrant az agyam,felraktam egy Manjarot es UGYAN-AZ. Az agyam eldobom,ilyen egyszeruen nincs.
Most ez a 3 sor mi a tokomert piros? Rendesen kivannak kommentelve,minden stimmel..mondjuk ez most epp Manjaro de lenyegtelen mert itt se mukodik.
Komolyan mondom amennyit recskaztam vele mindjart felrakok egy Ubuntut,ha ott se megy az rTorrentben az ekezet akkor kihajitom az egeszet az ablakon, mert ilyen nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Kingmax DDR4 2x4GB (8GB) 2400Mhz ramok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB