Hirdetés
- Nem csitul az Intel Foundry és a TSMC közös üzletének pletykája
- Megnyitotta a PhysX GPU-s részét az NVIDIA
- Hamarosan megjelenik a Colorful legújabb, Frozen szériás AMD X870 alaplapja
- Pár közelgő ASUS ProArt monitor a Las Vegas-i NAB Show-ról
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie86
senior tag
válasz
MikeWazowski #4881 üzenetére
Megértelek, már én sem érzem olyan betonstabilnak, mint pár éve... De mindent mérlegre téve, SZÁMOMRA, még mindig ez a legélhetőbb.
-
Richie86
senior tag
válasz
MikeWazowski #4879 üzenetére
Leld sok örömöd benne
Mi miatt váltottál? -
Richie86
senior tag
válasz
MikeWazowski #4877 üzenetére
Mi lett az utód, ha nem vagyok túl indiszkrét?
-
Richie86
senior tag
válasz
Elit3Zotya #511 üzenetére
Amikor végleg átjöttem androidról sokáig én is a hajamat téptem néhány dolog miatt, de egy pár hónap után úgy megszoktam, megszerettem, hogy itt ragadtam. Így egyetértek azzal, hogy megszokás kérdése. Ugyanúgy olyat is sokat olvasok itt a fórumon, hogy XY fórumozó át akart menni droidra több év iOS után, mert nagyon megtetszett neki pl. egy Samsung vagy bármi, de sírva menekült vissza, mert nem tudta az androidot elfogadni. Szóval aki nyitott, mindkét rendszert meg tudja szokni/tud vele élni, innentől kezdve meg már tényleg csak egyéni ízlés/preferencia kérdése. Én sem mondom, hogy soha többé nem lesz androidos telefonom, de most jó ideje nagyon jó és kényelmes nekem az Alma, és sztem még jó darabig maradok is.
-
Richie86
senior tag
válasz
Roland861010 #469 üzenetére
Nekem 13 Pro-m van, írhatok privátot?
-
Richie86
senior tag
válasz
Elit3Zotya #467 üzenetére
Igen a gyári billentyűzet sajnos fapados (és szerintem is lightosabb a Gboard is iOS alatt), de a diktálás nagyon profi
-
Richie86
senior tag
válasz
Elit3Zotya #465 üzenetére
Az lehet egy opció, de úgy tudom amikor pl. jelszót írsz be, vissza fog váltani addig a gyárira.
-
Richie86
senior tag
válasz
Elit3Zotya #463 üzenetére
Sajnos nem.
-
Richie86
senior tag
Meg kell hagyni brutál egy cucc lett ez a 15 Pro Max. De szvsz még évekig elleszek a 13 Pro-val is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Titánkerettel könnyített magán a legtutibb iPhone és ebből fakadnak a problémái.
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest