- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-book olvasók
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie86
senior tag
válasz
Elit3Zotya #511 üzenetére
Amikor végleg átjöttem androidról sokáig én is a hajamat téptem néhány dolog miatt, de egy pár hónap után úgy megszoktam, megszerettem, hogy itt ragadtam. Így egyetértek azzal, hogy megszokás kérdése. Ugyanúgy olyat is sokat olvasok itt a fórumon, hogy XY fórumozó át akart menni droidra több év iOS után, mert nagyon megtetszett neki pl. egy Samsung vagy bármi, de sírva menekült vissza, mert nem tudta az androidot elfogadni. Szóval aki nyitott, mindkét rendszert meg tudja szokni/tud vele élni, innentől kezdve meg már tényleg csak egyéni ízlés/preferencia kérdése. Én sem mondom, hogy soha többé nem lesz androidos telefonom, de most jó ideje nagyon jó és kényelmes nekem az Alma, és sztem még jó darabig maradok is.
-
SharpSA
veterán
válasz
Először is én nagyon nem vagyok Apple fan, nekem ezek csupán használható tárgyak, eszközök.
Van nálam egy Xiaomi 13. Jó kis telefon, azon van lehetőség jobbról húzva is visszalépni, amit használtam is, mert kényelmesen, viszont így ott nincs lehetőség előrelépni (ez iOS-on a jobbról húzás). Engem ez nem nagyon zavar. Ami viszont nagyon hiányzik Androidon, azok az állandóan megjelenő értesítési jelvények. Ahogy megnyitok egy appot, azonnal eltűnik akkor is, ha még vannak olvasaltan üzenetek. Ez nekem fontos, mert látom, hogy van ott még teendőm. -
Årpi
őstag
válasz
Honor 20 / Huawei Nova 5T, másodlagos telóként használom, nincs nagy probléma vele amúgy. De ilyet az iOS 12 sem csinál egy 5S-en, ha épp újra akarom rakni. Ha más nem, legalább terelgethetett volna a rendszer, hogy hahó itt-ott frissíteni kellene főnök, de ezt sem tette meg. Persze ez csak egy a sok közül, ami nekem a másik oldalon nem jön be.
Szerintem manapság amúgy mindkét oldal teljesen élhető, az egyéni preferenciák, megszokások terelgetik ide-oda a felhasználókat. Az első okostelóm egy 1.X-es droidos készülék volt, meg minden második évben rá is próbáltam hosszabb távon (3-4+ hónapok) droidra, de mindig visszatértem a harapott almához.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Battlefield 6
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Braun KF 47/1 tea és kávéfőző fehér / 12 hó jótállás
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest