Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Valójában nem a felhasználók kívánságlistája a fő szempont, ha szigorúan nézzük a gyártók viszonyulását. Egyes elemek beemelése a gyártmányba bizonyos trendekhez vagy általános elvárásokhoz idomul. Amit az Apple tesz a tárhely méretek vagy a képfrissítés terén az árazásban az picit sem elegáns.
Meggyőződésem, hogy lehetnének engedékenyebbek és még akkor is bőven magas értéket mutatna a diagramokban a tiszta haszon. -
hapakj
őstag
hát nem értem milyen elfogadásról beszélsz. Szerintem senki se vitatta, hogy valakiknek közömbös a dolog. Viszont abban igazuk van, hogy egy tablet legfontosabb alkatrésze a kijelző és ilyen árkategóriában legyen a legjobb függetlenül attól, hogy valakit látja, érdekel vagy sem. Ez nem preferencia kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Részletfizetés. Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest