Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
nikilauda #47 üzenetére
Èrdekes
.
Nekem ez lesz a 4. tabletem, egyik sem volt tokban, fólia mindegyiken volt.Az első mèg egy Android Windows dual OS tablet volt, mèg Hungobungotol ( nem tudom mind e mèg ma valamit a nick nèv), de az 1-2 hónap után ment neki vissza mert rossz volt az aksija a tabletnek.
Konkrétan 2 óra alatt 100- ról nullára merült.Aztán jött egy HP Windows tablet.
Az tökéletes volt. Pontosabban megvan ma is, ès működik is, pedig 9 èves, ès 8 èvig napi használatban volt!
Rendkívül jó tablet volt.A Realme- m 3 èves de az megint csak egy ipari hulladék, csak más miatt, mint az első tabletem.
Most jön az iPad, ettől megint csak gondtalan hosszú èveket várok, ahogy a HP is volt
Új hozzászólás Aktív témák
ma Klasszikus, népszerű, időtálló, alapvetés. Nem egy nagy szám, de nagyon nem is lehet vele mellélőni.
- Sorozatok
- Synology NAS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Mini PC
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- újszerű iPad Pro 12.9" (3. generációs) (2018) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest