- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Aktív témák
-
shabbarulez
őstag
Akkor én felteszem újra a topic elején pedzegetett digitális pc-tuner kártyás kérdést.
Meg lehetne-e oldani azt hogy közvetlenül a digitális jelek érkezzenek a pc-be, és ne legyen szükség fölösleges DA-AD átalakításra, mivel a STB-nek csak analóg kimenete van.
A cég oldala szerint DVB-C a jelküldés szabványa, viszont úgy tűnik van benne egy csavar ami megöli a pc-tuner használatát, az hogy a jel föl van konvertálva a 12ghz-es sávba. Így egy standard digitális pc/tuner ami a DVB-C-t ismeri(5-860Mhz) nem fogja ''látni'' a jelet. Gondolom ezt a lekonvertáló mechanikát némi pénzért külön beépítette az AH a Philips STB-jébe. Kérdés lehetne e külön olyan eszközt kapni ami hasonlóan megoldja ezt a frekvencia konverziót és értelmezhető jel kimenetet ad egy pc-s DVB-C kártyának?
Persze ha ez megvan az még mindig nem elég mert CI kártyát is kellene kapni hozzá az AH-tól hogy a jel dekódolható legyen. Szintén kérdés ad-e különs CI kártyát az AH, nem pedig csak STB-hez kötötten?
Én úgy gondolom a fenti két feltétel teljesülése esetén működne a digitális pc-tunerrel a vétel és lehetne tv-zni a számítógépen is. Vagy kellene még hozzá más is és laikusként rosszul gondolkodtam?
Aktív témák
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest