Hirdetés
-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
köszi, most láttam BBC-n én is (egész héten a nyomorult iPhone és iPad launch-on dolgoztam), már foglalom is át a visszautamat Budapestről október 2-ről pár nappal későbbre.
Watch this space! Italy to require all workers to show Covid pass - BBC News
Ez a zsarolás határán mozog szerintem és kérdéseket vet fel bennem, hogy például, ha valaki így az oltás után fellépő esetleges szövődményekbe vagy mellékhatásokba belehal, az kinek a felelőssége lesz? Eddig ugye a döntés a saját kezében volt, most viszont a döntés már csak látszólag az övé, hiszen törvényileg ellehetetlenítik az állampolgárok bevételszerzését (biztos vagyok benne, hogy az 1500 eurós bírságot nem évente egyszer fogják kiszabni egyénenként). Érdekes lesz látni, hányan szedik majd a sátorfájukat és hagyják el Olaszországot a következő hetekben. Én be vagyok oltva, félreértés ne essék, de ez azért bennem erősen felvet kérdéseket. Már az is necces volt, amikor cégek elkezdték pedzegetni, hogy ők megkövetelik majd az oltást, de el tudsz menni dolgozni máshova, ha te úgy döntesz, hogy ez így nem okés. Na, de amikor jogilag akarják ezt kvázi kötelezően szabadon választhatóvá tenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topic
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest