-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecosrac
tag
válasz
cappa72 #18112 üzenetére
huhh....ez a lekérdezés amit írtál nekem tök magas. Hétköznapi, egyszerű felhasználó vagyok.
A kártya más telóban való kipróbálása viszont jó ötlet volt és ki is próbáltam, de az eredmény még jobban összezavart.
Van egy Galaxy S4-esem, amiből kivettem a működő memóriakártyát és beleraktam ezt az újat amit nem ismer fel a Galaxy Trend Plus. Nos, az S4 azonnal felismerte.
Eddig még mondhatnánk, hogy "oké", valószínűleg akkor a Trend Plusban kell valamit állítani, azonban amikor kíváncsiságképp a trend plusba tettem az S4 kártyáját, azt egyből látta.
Na akkor most mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged