- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Házimozi belépő szinten
- Akciókamerák
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jde
csendes tag
Hali.
Vettem egy THL5000est.
Szeretnék rá tenni egy angol recoveryt. A mostani kínai, semmit nem érteni belőle.
Ki tudna nekem ebbe segíteni?
[link]
5. hozzászólásban a muki megoszt egy linket, van ott root, meg superuser.
Annyira nem vágom a témát.
Nekem csak annyi kellene hogy legyen egy érthető recoverym.
Apropó, ami nem teccik a THL-en, hogy nem lehet állítani a navigáció gombok világításának idejét...
Erre kellene valami hekk.. -
jde
csendes tag
OKé, átnézem az:
Lenovo p780
LenovoS860
THL 4400
THL 5000
És majd jelentkezek -
jde
csendes tag
A készülékben egy 2400 mAh kapacitású li-pol akkumulátor található, saját adataim alapján vegyes használattal általánosságban 4 óra körüli kijelzőidő érhető el (mobilnet, automata fényerő, böngészés, letöltés, 40 perc RR3 volt benne), de mint minden készüléknél, erősen függ attól, ki mire használja
Nem egy nagy vaszizdasz... Ezt tudja a mostani telóm is.
Létezik egyáltlaán teló, ami kibír vgy 2 napot, vagy legalaább egy telejs napot úgy h. használom elég szépen? Net, stb.. -
jde
csendes tag
Hali.
Szükségem lenne egy dual simes telóra, ami lehetőleg nem merül le fél nap alatt ha netezek.
De azért legyen rajta ,,nagy,, kijelző, meg ha már ott vagyunk, akkor ne is faggyon leLG L9 van, de .... kár is
Mit ajánlanátok nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow Hajlítható nagyképernyős élmény 12/512 GB-2028. 09. 03
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest