- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jönnek a 144 Hz-es LG OLED tévék
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok, Eustock-on kívül honnan érdemes még Xiaomi ( várhatóan 5/5s/5s Plus) telefont vásárolni, ahol a garanciát nem kötik a zárt BLhez? Eustock-ot kérdeztem, de azt mondják, hogy a Xiaomin múlik, hogy mikor lesz náluk Mi széria, jelenleg nem várható. Puremobile olcsó, de nem olvastam sok jót róluk (saját ROM,BL nyitás garancia vesztés stb.) A szűkítő tényező, hogy számla kellene (akár EU 0 áfás, közösségi adószámos) és bankkártyás fizetés nem játszik. Xiaomishop.hu?
-
válasz
batai15 #131592 üzenetére
Igen, arra, köszönöm.
Ahogy hallottam/láttam mindenből van mindenféle, kicsit kínai-s káosz van a xiaominál.
Kicsit "ismertebb" névben gondolkodva sorrendben a P8 Lite / P9 Lite és Honor 6x és P10 Lite ami alternatíva lehetne? Vagy a P8 már öregecske? Azt tudom, hogy a 6x elég könnyen sérül, de egyébként az is egész korrektnek tűnik. -
Sziasztok!
Kollégáknak keresnék dual sim telefonokat ismét ~50-100k körül ársávban, itthoni, számlaképes beszerzéssel. Több variációt is kéne adnom, hogy legyen miből szemezgetniük. Játék nem lesz, sok telefonál, internetezés és vidéki utak viszont igen, így a B20 előny lenne. Belépőnek én a Redmi 4A Pro-t gondoltam, elégséges hardver az alapokhoz. Egyel feljebb a nagyobb akksi miatt a Redmi 3S-t, de egyébként ~ ugyanat. Afelett az egyik mi Note-ot a nagyobb kijelző miatt (öregebb kollégák), a sort bezárva pedig a Honor 8-ast, ha valaki korrektebb fotókat is akar készíteni.
Esetleg még egy Meizu M5, de jó lenne, ha ~ egy gyártótól jönne mindenkinek, hogy ne kelljen 20 felé szakadnom legalább ebben, ha olyan eltérések vannak az UIk között. Xiaomiból a 60-100k-s sávban van valami jó, amit kihagytam?
-
Sziasztok!
Kaptam egy átirányítást a sima droid topikból, így ide is beírnám a problémámat: dual sim-es androidos telefonokat szeretnék vásárolni az alábbi paraméterekkel:
Árkategória: Ha lehet 3 részre osztanám a keretet: 50k-ig, 60k-ig és 80-100k-ig.*
- Használt vagy új? Új, számlás.
- Hol vennéd meg? Függetlenül, újként, esetleg Vodafone függőként. Akár külföld is, de alamilyen szintű helyi garancia jó lenne, teljesen kínai nem játszik, plusz számla mindenképpen kell.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Ha 2 évet kihúzna az tökéletes lenne.
- Mire használnád? Munka: sok telefonálás, email, sms, böngészés. Játék egyik esetben sem. Jó lenne, ha 1 hónap után nem kezdene el akadozni a rendszer, mint anno régen az olcsóbb droidos telefonok.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5" körül vagy felette.* Alapvetően minden készüléket ugyanarra használnánk, az 50k vagy alatta az a budget kategória, semmi extra nem kell, csak tartósan működjön. A ~ 80-100k-s keretben viszont örülnék egy tisztes kijelzőnek és kamerának (esetleg előlapi ujjlenyomat olvasónak). Lumia 950ről váltanék, nyilván ilyen kamerát és kijelzőt ennyiért nem kapok, de ha valami közelít, akkor az már jó. A határokat nem vésném kőbe, de a 80-ból azért ne legyen 150k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Konteó topic
- Béta iOS-t használók topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest