- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya1011
újonc
válasz
svgyula #125233 üzenetére
köszönök minden infót és segítséget. ma vhogy csodák-csodája kis nyüstölés és a készülék nyelvének németre váltása után műkszik a történet. 3 óra időtartamig. powered by telekom. lehet hogy a nyelv átállitásának nincs hozzá köze de per pillanat műkszik.
szép napot mindenkinek. -
petya1011
újonc
válasz
Medocsabi #125229 üzenetére
te figyusz. én már végignyálaztam "kisezer egymillió" adatlapot. itt is máshol is olvasgatok. a g4 mellett szól;
- 2 valódi sim hely és mindkettő képes 3 v. 4G re. ezt még a note széria sem tudja.
-ha kevesled a 2 sim kártya mellett a 32Gb tárhelyet nem kell az egyik sim kárára bővitened
-azt hiszem elmondható hogy az egyik legjobb és legkiegyenlítettebben teljesítő kamerája van
-sziló toktól kezdve az égvilágon át minden motyót megkapsz hozzá szinte bármelyik sarkon
-ezeket így ketyere sem tudja (ha max. 100e ft ban gondolkodnék)
-ha nem néhány hétre hanem hosszabb távra keresel készüléket akkor sztem - persze ha van rá mód - egy picit ki lehet bővíteni a rá szánt keretet.
én kb. lassan egy éve egy használt s5 duost nyomogatok nagy megelégedéssel. de a touch wizt meg nem ajánlom mert sokan utálják. meg ugye csak 16 gb belül ...
de múltkor pl. kamera és lencse (sérülés miatt) szinte 100 ft okból lett hozzá pótolva.
egy biztos. nem eccerű a dualsimesdi de messze nem megoldhatatlan. :-)
ps.: a jófogira pl. érdemes lehetne benézned néha ...
bocs. a szómenésért. remélem nem hasznodra válik. :-) -
petya1011
újonc
szervusztok.
hol kereshetek választ a problémámra? németben mekinél a 6.0 android samu 5 nem hajlandó bejelentkezni az ingyenes wifin keresztül a t-mobil adta 3 óra ingyen netre. ugyanakkor a samu grand 2 a 4.4.2-vel pikk-pakk megoldja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xbox Ultimate előfizetések
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest