- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
5423r #106080 üzenetére
A ZP999 októberben jelent meg, de kb. esélytelennek látom, hogy kiadják rá a Lollit. Az 5.1 -et meg főleg nem, pedig sztem nekünk fontos mérföldkő. Ebben van először dual SIM -re Google API. Tehát a ZP999 sztem nem ajánlott.
Ugyanakkor a Lollinak még mindíg nem olyan teljes a kompatibilitása az alkalmazásokkal, mint a 4.4 -nek. Itt első sorban a rendszert mélyebben érintő alkalmazásokra gondolok. MTK -nál Google API -k nélkül is van lehetőség beleszólni a SIM kezelésbe. Ezért én kifejezetten olyan telót kerestem, amin KK van (a 4.3 jobban tetszett volna, de az már kifutott). Szvsz. a ZP999 ajánlott.
Remélem, érted a paradoxont. Csak nagyon általános, elnagyolt szempontok szerint lehet ezt kategorizálni. A függöny mögé nézve már egyáltalán nem ennyire egyértelmű, hogy mi a pozitív és mi a negatív tulajdonság. Pixelhegyek vs. alacsonyabb GPU terhelés. Amoled vs. más technológiájú kijelző. A stabil GPS nagyon fontos vs. a stabil bluetooth sokkal fontosabb, mert egy külső vevő jobb, mint egy beépített. Stb, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest