- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
suttyoalien #53877 üzenetére
Ne aggódj! Ugyanez volt a Fiam LenovoA760-as telefonján is!
Töltsd le EZT!
system/etc könyvtárban cseréld ki a letöltött fájlt, majd indítsd újra a telefont! Root Explorer kell hozzá.
-
krics
tag
válasz
hali, nekem a gyari rommal, telenoros kartyaval ugyanez volt a szitu, hiaba adtam be neki az uj apn-t, az istennek se mentette el. Ezert aztan lecsereltem a gyari romot, most miui van rajta, igaz, nem magyar de legalabb mukodik.
-
ekrisztian
őstag
válasz
A beállítás lekéréséhez küldd el SMS–ben a BEA szót a +36 20 900 0749-es számra. Az SMS díjmentes. A szolgáltatás automatikusan érzékeli a készüléked típusát, (amelyről az SMS-t küldted), majd elküldi a helyes beállításokat.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
tudnak küldeni a helyes beállításokkal egy üzenetet, hívd fel az üfit, az gondolom 0-24-ben elérhető
-
west76
aktív tag
válasz
suttyoalien #53869 üzenetére
Google a barátod, nem tudom fejből a telenor beállításait. A telefonban a beállításoknál a mobilhálózatok azon belül pedig a hozzáférési pontok nevei menüpontban tudod ellenőrizni, vagy újat megadni
-
sodokan
tag
válasz
suttyoalien #53858 üzenetére
nekem automatikusan felismert t-s és telenoros kártyát, szóval az apn nem lehet a ludas
ellenőrizd hogy milyen frekvencián tudsz 3g-t fogni (mármint a telefonod, én úgy látom hogy 900 és 2100Mhz) és hogy a voda milyen frekvencián szórja a 3g-t -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
suttyoalien #53858 üzenetére
APN beállítások jók?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest