-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
suttyoalien #53877 üzenetére
Ne aggódj! Ugyanez volt a Fiam LenovoA760-as telefonján is!
Töltsd le EZT!
system/etc könyvtárban cseréld ki a letöltött fájlt, majd indítsd újra a telefont! Root Explorer kell hozzá.
-
krics
tag
válasz
hali, nekem a gyari rommal, telenoros kartyaval ugyanez volt a szitu, hiaba adtam be neki az uj apn-t, az istennek se mentette el. Ezert aztan lecsereltem a gyari romot, most miui van rajta, igaz, nem magyar de legalabb mukodik.
-
ekrisztian
őstag
válasz
A beállítás lekéréséhez küldd el SMS–ben a BEA szót a +36 20 900 0749-es számra. Az SMS díjmentes. A szolgáltatás automatikusan érzékeli a készüléked típusát, (amelyről az SMS-t küldted), majd elküldi a helyes beállításokat.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
tudnak küldeni a helyes beállításokkal egy üzenetet, hívd fel az üfit, az gondolom 0-24-ben elérhető
-
west76
aktív tag
válasz
suttyoalien #53869 üzenetére
Google a barátod, nem tudom fejből a telenor beállításait. A telefonban a beállításoknál a mobilhálózatok azon belül pedig a hozzáférési pontok nevei menüpontban tudod ellenőrizni, vagy újat megadni
-
sodokan
tag
válasz
suttyoalien #53858 üzenetére
nekem automatikusan felismert t-s és telenoros kártyát, szóval az apn nem lehet a ludas
ellenőrizd hogy milyen frekvencián tudsz 3g-t fogni (mármint a telefonod, én úgy látom hogy 900 és 2100Mhz) és hogy a voda milyen frekvencián szórja a 3g-t -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
suttyoalien #53858 üzenetére
APN beállítások jók?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest