Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smilecat
aktív tag
Mit nevezünk nagyobbnak? akinek saját oldala van? a hootablet-nek is volt mégis átverés volt az egész... nem ezen múlik sajnos, hanem kinek milyen kapcsolata van a nagykerekkel milyen gyorsan tudja beszerezni az adott terméket.
Én most desonéktól képernyővédő fóliát rendeltem,( [link] ) igaz csak csomagot lehet(10db/cs) viszont az egésznek az ára 8$, így nincs túl nagy kockázata ha véletlenül nem küldenék. Meg ráér. Kíváncsi vagyok ez mennyi idő alatt ér ide, lehet pozitívan csalódok
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest