Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
csubuka
üzenetére
Kamerában egyetértek!
De azt kell mondjam, hogy rengeteg "nagy tapasztalatú" emberben csalódtam itt a fórumon, mert gyakorlatilag mindenki Istenítette az N2-t, pedig a kamerán kívül egy rakás sz@r! Vettem egyet az asszonynak, de hál'Istennek nagy lett a kezébe a telefon ezért el kellett adni. Magam részéről egy hatalmas csalódás volt az N2. Nem a 110 USD akciós árat, de még 70-et sem ér valójában!.....szerintem.
Ez a telefon tipikus példája annak, hogy NEM ELÉG ha egy ismert, erős hardvert építünk egy viszonylag strapabíró házba, de nem ártana szoftveres oldalról is ugyanazt produkálni mint amit az "anya"készülék (SGS3) tudott. A Samsung mérnökei megoldották a problémát, de úgy látszik Bruce Lee kevés volt ehhez!

Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő