- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz
fateless #47834 üzenetére
Nem vártam tőle semmi különöset, csak megjegyeztem, hogy sima használat mellett semmi különbséget nem érzek. A kamera nem tudom, hogy csak az enyémben rossz, vagy a többiben is az lesz.
Amúgy a GPS sem jobb most hosszabb próbálgatás után. Igaz, hogy elsőre nagyon gyorsan talált jelet, de most meg tök sokára.Ha ezek nem gyógyulnak nagyon bosszús leszek, mert pont emiatt vettem ilyen chip-es gépet, mivel mindenki ezeket istenítette (persze a kameráról most nem beszélek).
Na mindegy, nagyom várom, hogy legyen pár tulaj még, és kiderüljenek az okosságok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Synology NAS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest