Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
senior tag
válasz
sajtjani
üzenetére
SOC feltette, de kicsit hülyéskedett utána a telefon. Akksi ki-be megoldotta. Én bénáztam szerintem.
Milyen programmal tudnék belenyúlni a ROM-ba?
Nem szétbarmolni szeretném, csak "fapadosítani", ezt-azt lecserélni amit jobbnak látok.
Hirtelen nem értem miért 256MB a belső memória (ram, vagy rom ez?) - 512MB-nak van írva több helyen is. App2SD 256MB-nak jelzi. Elsőnek azt próbáltam, hogy átmozgatni a programokat SD kártyára. Amelyik meg sem jelenik, azzal mit tudok kezdeni?LauncherPro használata is érezhetően dobott a sebességen.
Tudom, nem erőbajnok telefon, de sokat nem szerettem volna rá költeni és tanulok vele. Szeretném kihozni belőle ami még ésszerű. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi