- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simon02
tag
A kérdést felteszi, hogy akarod-e telepíteni a digitálisan nem aláírt drivert, valami ehhez hasonló ablakban? Én pl többször telepítettem már beta és egyéb olyan drivert, ami nem volt aláírva, és ilyen problémám még nem adódott. Ha installer, akkor mindenképpen rendszergazdai jogokkal próbáld, esetleg csökkentett módban is lehet próbálkozni.
-
sajnálom...
vicces... ahogy megy előre a redmondi csapat, úgy lesz egyre használhatatlanabb a termékük... szerintem. nem szeretnék félmet meg ilyesmit, de én ezt érzem és tapasztalom. bocsánat ezért az off-ért.
sajnos ez nem csak erre az oprendszerre vonatkozik, a 'zandroid applikációknál is ezt veszem észre: csilli-villi cuccos-muccos, ...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest