-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash pete
tag
Hm... most nem értem hogy ezzel ugye nem lehúzod őt? Talán a te párod - már ha egyáltalán van - technikai paraméterek alapján választ ajándékot vagy bármit, ruhát, eszközt, autót, vagy a kinézet és forma alapján esetleg egy kósza megjegyzésre alapozva - amit én tettem ; "de jól néz ki ez a telefon".
Mert ha a te párod - amennyiben van és nő - akkor szerintem 90%ban abba a kategóriába tartozik amit fentebb leírtam.
Egyszerű a képlet, ha szeretsz valakit, akkor nyilván nem bántod meg azzal, ha egy majdnem ugyanolyan képességű telefont használsz mint amilyened van és ezzel még örömet is okozol neki.
Van feleséged? Barátnőd? Barátod? Te nem tennéd meg azt a kedvéért hogy beleköltözöl az ajándékába?
Mert ugye szereted és megbecsülöd, az ajándékot meg tiszteled és nem rakod fel a hardverapróra, csak mert kicsit gyengébb, de a funkcióját ugyanúgy betölti. Az meg szintén női tulajdonság, hogy a praktikusságot figyelembe véve neki is tetszik - nemcsak a telefon hanem az hogy 2 kártya van egy gépben - és mivel nő, mindenbe úgy tud beleszeretni, ha megveheti, megfoghatja, meglátja, stb...
És én nem azért veszek ugyanolyat hogy egyformánk legyen, hanem mert ez tetszik neki is és nekem is. Gondolom ez nem olyna nagy baj?
Nos, te mit tennél? Mit mondanál neki? Köszi, nekem van jobb? Tartsd meg, használd te?
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android játékok topikja
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- SSD kibeszélő
- Windows 11
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest