Hirdetés
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atti0925
tag
Elsőre biztos kínai lehet az egész
A flották lényege,hogy valamilyen feltétel(pénz,céges,egyéb) teljesítése után lehetőséged van nagyon kedvező előfizetésre(főleg másodperc alapú,8-20 ft-os percdíjjal).
Van amelyik 100%ban lebeszélhető,van ahol kötelezően igénybe kell venni plusz szolgáltatást.Annyi flotta van,hogy bárki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelőt,a lentebbit csak azért linkeltem,mert ez felelne meg nekem.
Ha úgy gondolod,h meg akarnak lopni,akkor nézz utána jobban,és ha utána is úgy gondolod,akkor választhatsz másikat is -
osztraksajt
őstag
Alapvető hiányosságaid vannak mobilos téren ha nem tudsz értelmezni egy árlistát, de nem is csoda már alapfogalmakkal sem vagy tisztában. Ki is lépek a 6 ft-os percdíjú mobil flottából mert meg akarnak biztos lopni. Nekem is pl flottás privát (a családdal ingyen tudok beszélni), és céges sim miatt van kétkártyás telefonom. A voip mellesleg elég megbízhatatlan mobilhálózaton keresztül, tudom, mert én ki is próbáltam nem csak tapasztalat nélkül benyögök valamit, terheltebb tornyoknál bizonyos szolgáltatók előszeretettel szűrik a voip forgalmat.
Csak kérdezem, hogy milyen az a "felsőfokú diploma"? Diplomáról meg felsőfokú végzettségről már hallottam, de így együtt még nem találkoztam vele, pedig nekem is van 3 diplomám. Légy szíves oszd az eszet máshol és egy kicsit vegyél visszább a mindenkinek beszólok stílusodból. Attól hogy te nem tudsz valamiről vagy nem értesz hozzá még létezik. Pont te hőbörögtél hogy tele van offolva a topik szállítási infókkal miközben te röffentesz ide voip megoldásokat meg nano-okostelefonos híreket ami kb annyira relevánsak ebben a topikban mint pl a lámák párzási szokása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő