-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
viktorhu #131265 üzenetére
"az 1800 MHz-et nem használják faltól falig lefedettségre."
Pontosan erre vonatkozott a költséghatékonysági megjegyzésem. Ilyen net árak mellett, meg ilyen szolgáltatói profit mellett (többtízmilliárdos profitjuk van a szolgáltatóknak!) ELVÁRHATÓ lenne, legalább városokban. Mert most azért vannak bőven lukak, még a fővárosban is.És akkor még nem is szóltunk arról, hogy szolgáltatói készülékben is láttam már B20 nélkülit. Nesze neked "hipernet".
A válaszidő tekintetében pedig csak ismételni tudom magam: amint romlik a térerő, kb. a felére, úgy drasztikusan romlik a válaszidő is.
Egyszer mértem a XI. ker.-ben, feles térerő mellett ugyanúgy ~30-33 ms jött ki, mint H+ on, ami viszont stabilan hozta ezt az értéket.Sajnos a 4G előnye hamar el tud illanni. Mondjuk kíváncsi lennék B20-as mérésekre is, ha van valakinek ilyen mérése, esetleg megoszthatná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Több mint 75.000 eladott szoftverlicenc
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest