-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #125912 üzenetére
Attól függ.. MTK nál a flashtools szerintem végtelenül egyszerű. Qualcom esetében amíg fastboot parancsokat kell pötyögni, az csak idő meg egy kis utána olvasás. QFIL már más tészta. Ha rossz memória blokkot raksz a ROM mellé akkor gáz van pl. Illetve Qualcomnál IMEI-t javítani, hááát... (Ha egyáltalán lehet) Illetve gyanítom a Zuk Z2 esetében is megy az sdfuse módszer. Azzal sokkal egyszerűbb ZUi ra vissza állni. (Z1 en megy) Egyébként a Z2 őn bootloader nyitás után színtén lehet fastboot kapcsolattal flash-elni. Jóval könnyebb, csak minimal adb meg szoftver kell.
Összességében én jobban szeretem a quacomosokat prütykölni.
-
válasz
tibcsi0407 #125912 üzenetére
Há' nemt'om.
Az MTK-nál valahogy szépen elkülönülnek a partíciók, látod, hogy mi hol van, melyik címen kezdődik, milyen hosszú. Saját magad belepiszkálsz, lemented... külön flesselhetőek a partíciók is - Linux alatt is... Amennyire win-only volt az MTK (persze a maui az még az), a Linuxos SP Flashtool nagy előny.
Persze a másikat is meg kell ismerni, ki kell ismerni, számolni kell a Xiaomi-faktorral (hogy klasszikusokat idézzek...).. hát majd szépen lassan.
@(#125910) Milestone2
Ja, értem már.
De azért 3 fájlt betallózni nem agysebészet. Megadod a SW helyét, valami xml-t meg patch helyet, oszt' dánlód. Végigmegy, bekapcs, initialization, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest