Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Milyen processzort vegyek?
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
Graphics
üzenetére
Az Oukitel-t figyelni fogom, de másodvonalas számomra / persze az InFocus is olyan, hogy kb senkinek semmit se mond /
Nahát ezzel pont így vagyok pld én.
Ha nekem most olcsó készülék kellene 40000 alatt,én biztos hogy előnyben részesiteném azt a telefont amiben a másikkal ellentétben van B20 és fingerprint.
Sőt ha csak a szimpla adatokat nézzük,akkuban is az Oukitel felé billen a mérleg.
A felbontás ami az Infocus javára dönt.De akkufogyasztásban már pont hogy kissé hátrány és tudjuk hogy a pixelszám nem minden látványban.
A proci 8 magos az Infocusban,a másikban csak 4.
Antutuban biztos jobb az InfocusHát ez csak jó mondjuk ha van választék az olcsó szegmensben is.
Mindenki eldönti mit részesít előnyben és mi fontosabb nekiDe ez is csak szigórúan magánvélemény természetesen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kés topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest