Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Steam Deck
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Apple MacBook
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
raulicio #115009 üzenetére
Ez egy nagyon érdekes szitu volt. Látszott a nyomkövetésen, hogy a DPD-nél már egy hónapja elakadt a csomag Hollandiában.
Azt is egyértelművé tettem számukra, hogy EU-ban vagyok és EU rendelés, valamint a GB hány napot ír a csomagra.
Aztán jött az email, hogy ebben az esetben nem tudnak a javamra ítélni.
Utána folytattam a levelezést a Gearbest-tel és szerencsére az lett a vége, hogy újraküldték a csomagot.
Megfelelő minőségű kommunikációval és türelemmel sokat el lehet érni az eladóknál.
Nem lett volna muszáj elküldeniük, miután a PP lezárta az ügyet, de mégis megtették. Tulajdonképpen a DPD hibázott, nem ők.
Annyi a lényeg, hogy nem csapkodni, meg anyázni kell (amit az ügye elején tettem, meg látom pár ember a mai napig csinálja itt a PH-n), hanem higgadtan megbeszélni velük.
Azt mondanom sem kell, hogy a DPD segíteni egyáltalán nem akart, mindig a feladóval jöttek, a feladó sem tudott náluk mit tenni, így elégé hülye helyzet alakult ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest