- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrosilov
tag
válasz
#71562240 #108664 üzenetére
No az én verzióm. Hammert használok, teszi a dolgát. De ajánlani nem terveztem senkinek, akivel még összefuthatok később. Miért? Bele kell nézni az itteni topikjába. A törhetetlennek hirdetett telefon egyáltalán nem az. Az akkus hazudást javították, a nem eltörőset még nem. Másik a support illetve a hiánya. Ettől független nem rossz telefon, árát megéri. amíg működik. Remélem sokáig.
-
törölt tag
válasz
#71562240 #108664 üzenetére
Nem mellesleg részemről ugyebár össz-vissz annyi történt "tömjénezésileg", hogy a két típus között hezitáló, tanácskérő kollégát megnyugtattam, hogy hátrányból indulva, de az UMI ma már ugyanolyan gyártásminőséget nyújt, mint a Meizu. Nem kell félnie az UMI Irontól a Meizu Note 2 ellenében. Tényadatok.
Majd kolléga sommásan degradáló kijelentéseit cáfoltam az általa hivatkozott mobilarénás tesztek adataival. Tényadatok.
Én magam tulajdonképpen egy szót se szóltam. Csak tényadatok.Illetve annyit megemlítettem a nagy "UMI tömjénezés" közepette, hogy most valószínűleg a Xiaomi Redmi Note 2-t a legérdemesebb venni a tárgyalt kategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest