-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
RVR400 #108528 üzenetére
Én tényleg olcsón akarnám megúszni
Hogy miért, mert ez egy teszt lenne nálam, meglenne pár napig vagy hétig és öcsém árában garancia nélkül gond nélkül elpasszolja, ha nem nagy értékű(mert itt pénz az nincs)Csak annyi a lényeg hogy fél évet biztosan bírjon gond nélkül
Én magamnak csak rendes garanciás telefont veszek(mert azt szeretem), és a jó kis S2 telefont nem cserélem le, nekem tökéletesen elég
(#108529) iMaverick
Én már sz@ptam D-Link routerrel(nem a legolcsóbbal), a vége az lett hogy mondtam vegyen egy TP-LINK routert
(nem fogok tán több órát szórakozni a beállításokkal szívességből, bújni a nettet hogy mit hogy kellene belőni)(#108530) elfelejtette
Köszönöm az elemzéseket a három telefonnal kapcsolatba, minél több hozzászólás és egyre könnyebb dönteni -
válasz
RVR400 #108528 üzenetére
+1
De nemcsak a telefonoknál van így! Példa: kollégám meg van róla győződve, hogy a D-Link-nek sz@rok a routerjei... Miért? Megvette a legolcsóbb D-Link (Dir-100) valami 6e Ft-rt. Állandóan fagyizott, meg lassú volt, stb. Kicsit "jobban" körülnézett és vett egy 25e Ft-os Asus-t. Most az a "hitvallása", hogy a D-Link fosch, az Asus meg az Isten. Érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest