- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #39353 üzenetére
Ez az antutu battery teszt mit csinál hogy ennyire lezabál mindent?
-
Crytek
nagyúr
válasz
Maximum1 #39318 üzenetére
Ha a bátyám csomagja biztosan megérkezik geekbuyingról (cubot gt99) akkor beprobálok egy ilyen G3S-et kiváncsi vagyok ahogy én használom többet bír-e majd mint 7 óra.
LG 2x (3250-es aksival)alig bírja ennyit kizárt hogy ez 2 napig húzza nálam. Max 10 órát saccolok de az már nagyon jó lenne nekem nem kéne hurcolni melóba a töltöt!
-
Crytek
nagyúr
A bátyám nem bírta ki és rendeltetett velem egy Cubot GT99-et. Geekbuyingról most rendeltem meg, remélem nyár végére meg is kapja!
-
Crytek
nagyúr
Na ugy néz ki nem kell kinai zsákbamacskát vennem, mert a Motorola villantotta a Droid minit. (vicces hogy már a 4.3" mininek számít)
Igaz csak 2 mag meg az ára sem ismert (85 alatt nem lesz szerintem) de inkább ilyet mint kínai szivatóst.
-
Crytek
nagyúr
Cubot One-ról olvasott valaki jót/rosszat?
Érdekes sehol egy review róla -
Crytek
nagyúr
Ezeknél a teloknál és táblagépeknél ez a feltüntetett Up to 32Gb sd card mennyire valós?
Mármint 64es kártyával nem is érdemes megküldeni őket?
-
Crytek
nagyúr
Cubot One tulaj van-e már? Teszttel találkozott-e már valaki?
-
Crytek
nagyúr
válasz
Crytek #38289 üzenetére
UHUHU kezembe akadt végre egy costok
és megnéztem LG 2X-emhez képest mekkora lenne ez a Cubot.
Hát lehetnek bármilyenek az első tesztek ilyenem se lesz rohadt nagyVékonysága az jó mert az LG-m a nagyobb aksi végett dupla olyan vastag ,de sajnos a vékonysága ellenére nagy .
Így jártam ez van. Nézelődök tovább max 4.3'-ig!
-
Crytek
nagyúr
válasz
b0bcat #38286 üzenetére
Valamit benézel,de nagyon:
"Nem elég gyors a proci, lassan ér ide, stb.."
Ilyet sehol nem írtam szóval nem kell itt túljátszani semmit. Jelenleg annyi a gondom ,hogy amit kinéztem még nincs senkinek nem tudok róla semmit. Ezért várakozok. Rendelést meg majd ott adom le ahol már gariztattak normálisan.
Remélem majd működni fog ez a külső SD variálás mert 4gb rohadt kevés.Ha működik akkor meg nagy jóság mert tolok bele egy 32GB-os kártyát és arra felmegy majd legalább 10 game!
"vegyél egy Galaxy S4-et" Minek ha egy kinai fos ugyanazt tudja 3-ad áron? Hülye azért nem vagyok.
-
Crytek
nagyúr
Aki esetleg vesz majd Cubot One-t vagy olvas róla tesztet kérem itt is jelezze majd,mert szereték oylat venni.De amíg nincs róla info addig inkább nem!
-
Crytek
nagyúr
válasz
fateless #38075 üzenetére
Hát nekem a hibás cuccal panda semmit nem csinált.
Meg most is zajlik egy ügy a tablet topikba és szopatjak szegény vásárlót. Széttörve érkezett a sráchoz a tablet és nem cserélik hárítanak. Paypal adna neki refundot de feltétel küldje vissza a törött gépet a céghez. A pandawill meg nem hajlandó neki RMA számot adniIlyen cigány cégnél soha többet. Összeteszem a két kezem és hálát adok istennek hogy az onnan rendelt 2.tabletem tökéletes (mindenen lekopogja ahol lehet)
Akkor minideal-t kiprobálom.
Ők is kamu árat/megnevezést írnak a csomagra?
-
Crytek
nagyúr
Akkor legyetek oly kedvesek és írjátok le hol történt.
Csak olyan boltból akarok rendelni ahol normálisak nem ilyen pandawill szélhámosak! -
Crytek
nagyúr
Komolyan senki nem gariztatott még külföldre vissza telefont? Vagy csak írogat róluk mindenki de senki nem vesz onnan semmit,vagy ennyire nincs velük semmi gond?
-
Crytek
nagyúr
Geekbuyingon vajon lehet majd Cubot One-t kapni? Sajnos nem látom fent
-
Crytek
nagyúr
Focalpriseon csak 180nap gari van? Akkor kilöve
-
Crytek
nagyúr
És ez az oldal? Itt 2 ajándékot is adnak . Ami érdekel a vásárlásnál hogy a csomagra minden ilyen cég kamukat ír a vám miatt?
-
Crytek
nagyúr
Igaz egy 10 ezerrel drágább mint kinából de itt legalább gariztatni is lehetne (már ha lehet nemtudom nem ismerem a helyet.)
-
Crytek
nagyúr
Valaki leírhatná ezt a belső tárhely külső SD cuccot ,mert nekem magas mint a kémia!
Hogy a rákba kell akkor belőni azt hogy a 4GB-os tárhelyű telefonnál ne oda hanem egy kűlsőleg becuppantott 16/32GB-os SD kártyára települjenek a dolgok?
LG 2X-emen ezt az áthelyezést probáltam ,de semmit nem ér mert akkor ugy érzékeli hogy nincs feltelepítve és újra fel akarja persze ugyanúgy nem külső sd-re
-
Crytek
nagyúr
Ez az 5 amit írtatok számomra nem megfelelő és ennek 1 oka van a semmire nem elég 4gb tárhely.
Sokat játszok telon és erre kb egy komolyabb game se megy fel.
Még a 16GB-os is kevés nekem.
-
Crytek
nagyúr
Szerintetek melyik a jelenlegi legjobb 4 magos 4-max 4.5"os telefon ár/érték arányban?
-
Crytek
nagyúr
Tudnátok olyan kínai webshopokat mondani ami tuti biztos,hogy megbizható és már valakinek volt náluk garanciális ügyintézése ahol normálisan áltak a dolgokhoz?
Pandawill az kuka ilyen téren szóval az nem érdekel!
-
Crytek
nagyúr
Tehát akkor nem létezik olyan 4-4.5 colos ,4 magos,1GB/2GB ramos telo ami minimum 16GB belső tárhellyel bír?
-
Crytek
nagyúr
Azt nézegetem annyi frankó kínai telo van de mindegyiket elkurják ezzel a 4gb tárhellyel.
Most ezt nézegetem ára is frankó ,de nagy
Az én 4 colosom is már hatalmas és hordani a nadrágba is hülyén néz ki mert nagyon látszik. -
Crytek
nagyúr
Kínából szeretnék rendelni telefont.
Aki már rendelt onnan hátha van neki ilyen. 1-2-öt ajánlhatnátok!
Kikötések:
4- max 4.5 ' de inkább 4 mert tégla nem kell
4 mag (sajnos telefonoknál nemtudom mi számít jó procinak,de le lehet olyan ami nem MTK hanem jobb annál)
1GB ram ha nem drága lehet 2gb-os is
16GB-32GB tárhelyVagy ha ilyen nem létezik mondjatok hasonlót max 240$ ig!
Aki rendelt már kintről ilyen 4 magosat : Meddig bírják ezeknek az akkumlátorai?
Jelenleg most egy ősrégi LG 2x-et nyúzok vettem hozzá 3500-as aksit és netezek rajta 3G-vel 6-7 óra és gatter.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Home server / házi szerver építése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest