Aktív témák
-
K3NZO
senior tag
Valaki használja a call meter progit? Hol lehetne benne beállítani a perc alapú számolást? A preferences-ben nem nagyon találtam erre utaló menüpontot
.
-
-
K3NZO
senior tag
Sziasztok!
Én is beléptem az Android platformra, hozzáteszem nagy örömmel!
Azt szeretném megkérdezni, hogy valaki tudna nekem ajánlani egy olyan alkalmazást ami "zenefelismerő?" Találtam egy Shazam nevű progit ezt ajánljátok vagy akad valami jobb?Válaszokat előre is köszönöm!
-
K3NZO
senior tag
Arról mit lehet tudni, hogy a t-mobile frissíti 1.5 -ről 2.1-re a htc telefonokat?
-
K3NZO
senior tag
Nincs igazad! Mert félreértettél, nem ingyen akarom, csak annyit, hogy hagy ne nekem kelljen már programozni a telefont csak azért mert szeretnék igénybe venni egy szolgáltatást (természetesen a megfelelő díj ellenében) amit amúgy a szolgáltatónak ( ez esetben a Google ) kéne biztosítani a számomra. . .
-
K3NZO
senior tag
Sziasztok!
Most készülök venni egy T-mobile G2 touch telefont ami ugye androidos és olvastam egy blogon, hogy hogy hivatalosan nincs magyar android market?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest