Hirdetés
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Aktív témák
-
csukasi
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Hát nem tudom pontosan mit akarsz, de fentebb már említettem a BuzzPlayer alkalmazást, ebben van olyan funkció hogy "File sharing". Ezt ha elindítod, automatikusan elérhetővé teszi az SD kártyát az internetről wifin 3G-n is. A PC-n a böngészőbe beírom amit ő kiír ip címet 192.168.1.102:8080 és máris megjelenik a telefon mappái. Ez egyébként szuper egy program, nem olcsó, de hihetetlen mit meg nem lehet vele csinálni, pedig én elég pancser vagyok ilyen dolgokhoz, de még én is működésre tudtam bírni. Egyben hálózati lejátszó is, ha letöltesz egy egyszerű ftp progit a pc-re, beállítod benne melyik meghajtókat akarsz elérni pl. filmes mappákat, és a telón megnyitod az ES fileexplorer- rel az ftp-s mappát ott ahol a filmek vannak, a buzz player elindul, és nézheted a filmet, bárhol vagy. No persze wifin, mert 3G hálózaton megnézni egy 1gigás filmet az nem kis pénz lenne.
-
csukasi
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Ez a progi az persze kompatibilis a telóval az az 5000 W mint ár? nem tudom mi lehet. A trial verziót letöltöttem, de az csak 3 napig működik ha igaz.
-
csukasi
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Épp most próbáltam. Beléptem a webes felületen a Marketba, meg a telefonon is, a webes felületen rámentem a Diceplayer 1.6.5 progira. De amikor rányomok a Continue gombra, eltűnik az ablak, és semmi.
Épp a napokban is megakartam venni a "EzPDFreader" progit, azt nem engedte. Viszont a Buzzplayer progit meg simán engedte. Nem értem az egészet.
Kompatibilitás szemponjából sem lehet gond, mert jelzi hogy jó a telefonhoz. Galaxy S2 -
csukasi
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Egyszer már próbáltam, de ez nem segített.
-
csukasi
tag
Tapasztalt e már valaki hasonlót?
A Marketen akartam megvenni a Dice Player progit, de a "Buy now" gomb elvan szürkülve, vagyis nem enged fizetni, merthogy adjam meg a kártya számot. Már más proginál is előfordult, és nem találok rá magyarázatot. Pedig már vettem nem egy progit a marketen gond nélkül. Rendesen regeltem a Google Checkouton a kártyát OTP-s net kártyám van
Mastercard tipus rendes CVC2 számmal, ebayon simán vásárolok vele. Nem értem. Annyit megfigyeltem ott ahol dollárban van feltüntetve a progi ára, ott simán engedi a vásárlást a Market, de ahol más valutanem van feltüntetve ott szórakozik csak. Megvannak ezek húzatva, becsületesen meg akarom venni a progit, és nem enged fizetni. Nagyon kéne ez a progi. Régebbi verziót tudnák letölteni máshonnan is, de nekem ez kéne a legújabb verzió a GS2 re, mert csak ez kezeli az ékezetes feliratokat.
Van valakinek ötlete hogyan lehetne megszerezni ezt a progit?
Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Gran Turismo
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest