Aktív témák
-
csukasi
tag
válasz
atillaahun #17973 üzenetére
Hát nem tudom pontosan mit akarsz, de fentebb már említettem a BuzzPlayer alkalmazást, ebben van olyan funkció hogy "File sharing". Ezt ha elindítod, automatikusan elérhetővé teszi az SD kártyát az internetről wifin 3G-n is. A PC-n a böngészőbe beírom amit ő kiír ip címet 192.168.1.102:8080 és máris megjelenik a telefon mappái. Ez egyébként szuper egy program, nem olcsó, de hihetetlen mit meg nem lehet vele csinálni, pedig én elég pancser vagyok ilyen dolgokhoz, de még én is működésre tudtam bírni. Egyben hálózati lejátszó is, ha letöltesz egy egyszerű ftp progit a pc-re, beállítod benne melyik meghajtókat akarsz elérni pl. filmes mappákat, és a telón megnyitod az ES fileexplorer- rel az ftp-s mappát ott ahol a filmek vannak, a buzz player elindul, és nézheted a filmet, bárhol vagy. No persze wifin, mert 3G hálózaton megnézni egy 1gigás filmet az nem kis pénz lenne.
-
csukasi
tag
válasz
atillaahun #17973 üzenetére
Ez a progi az persze kompatibilis a telóval az az 5000 W mint ár? nem tudom mi lehet. A trial verziót letöltöttem, de az csak 3 napig működik ha igaz.
-
csukasi
tag
válasz
atillaahun #17968 üzenetére
Épp most próbáltam. Beléptem a webes felületen a Marketba, meg a telefonon is, a webes felületen rámentem a Diceplayer 1.6.5 progira. De amikor rányomok a Continue gombra, eltűnik az ablak, és semmi.
Épp a napokban is megakartam venni a "EzPDFreader" progit, azt nem engedte. Viszont a Buzzplayer progit meg simán engedte. Nem értem az egészet.
Kompatibilitás szemponjából sem lehet gond, mert jelzi hogy jó a telefonhoz. Galaxy S2 -
csukasi
tag
válasz
atillaahun #17965 üzenetére
Egyszer már próbáltam, de ez nem segített.
-
csukasi
tag
Tapasztalt e már valaki hasonlót?
A Marketen akartam megvenni a Dice Player progit, de a "Buy now" gomb elvan szürkülve, vagyis nem enged fizetni, merthogy adjam meg a kártya számot. Már más proginál is előfordult, és nem találok rá magyarázatot. Pedig már vettem nem egy progit a marketen gond nélkül. Rendesen regeltem a Google Checkouton a kártyát OTP-s net kártyám van
Mastercard tipus rendes CVC2 számmal, ebayon simán vásárolok vele. Nem értem. Annyit megfigyeltem ott ahol dollárban van feltüntetve a progi ára, ott simán engedi a vásárlást a Market, de ahol más valutanem van feltüntetve ott szórakozik csak. Megvannak ezek húzatva, becsületesen meg akarom venni a progit, és nem enged fizetni. Nagyon kéne ez a progi. Régebbi verziót tudnák letölteni máshonnan is, de nekem ez kéne a legújabb verzió a GS2 re, mert csak ez kezeli az ékezetes feliratokat.
Van valakinek ötlete hogyan lehetne megszerezni ezt a progit?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen alaplapot vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged