- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kompakt vízhűtés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
hodostamas #13137 üzenetére
A defy-mon is van DLNA kliens, de nem tudom, h a kollégának milyen telója van.
A megosztási tippet viszont köszi, majd megnézem, vistán is megoldható-e így, mert minden meghajtóm házon belül meg van osztva... -
Polllen
félisten
válasz
bozsozso #13135 üzenetére
Az UPnPlayer egy elég konkrét android-s progi.
Csak ehhez kell a gépre is egy DLNA szerver. Elméletileg vistától felfelé wp10-zel is működik, én foobar2000-t használok ezzel a bővítménnyel.Ha ez túl bonyolult, akkor winamp a telóra és winamp a gépre.
-
Polllen
félisten
Ha tűzfallal nem tudod megszűrni a forgalmat, akkor tényleg csak az maradt, amit a többiek is mondtak. Mobilnet ki-bekapcsoló widget az asztalra, minden szinkronizálás kikapcs. Ha facebook-zni szeretne, mobilnet on, ha végzet mobilnet off. De míg facebook-zik, minden más is hozzáfér a nethez... Ezért kell tényleg kilőni minden autofrissítést, meg szinkronizálást.
-
Polllen
félisten
1. nézd végig akkor, hogy mi van még beállítva szinkronizálásra és kapcsold ki
2. root-ld a telefont és tedd fel a droidwall-t. Minden blokk 3G-n, kivéve facebook.Vagy-vagy megoldások.
A mobilinternet használat minden más rom-ban is fennáll... Elég csak egy időjárás widget, ami óránként frissíti magát, de ugye hajlamos a névjegyzéket is, meg még sok minden mást is. Én csak 1.6-s android-t láttam x10 mini-n, de azon lehetett állítani, hogy mobilnet-t használhat-e szinkronizálásra vagy csak wifi-t.
-
Polllen
félisten
válasz
aggleány #12985 üzenetére
A gmail app-ban azt be tudod állítani, hogy automatikusan szinkronizáljon vagy csak manuálisan. MotoDefy-n van külön egy accounts app, ott ha gmail-től kiveszem a pipát, csak manuálisan lehet frissíteni.
Az időzített frissítést viszont én sem találtam meg, bár ezt nem értem miért nincs...
(Csak olyat találtam, ami minden frissítést vezérel és simán lehet, hogy blur specifikus)
A gyári levelező kliensed viszont biztosan tudja a push-t és az x időközönkénti frissítést. Állítsd be arra a gmail-t és megúszol egy telepítést, már ha van más is, mint gmail app...
Dropbox epic fail - szóval a banszámla adataim nem biztos, h feltölteném ide, még titkosítva sem.
rum-cajszDroidWall-t használok, nagyon jó kis progi - növeli a biztonságérzetem
, de nincs benne időzítési lehetőség.
Ettől függetlenül csak ajánlani tudom.
-
Polllen
félisten
válasz
kaller1 #12598 üzenetére
Nézd meg mihez kér jogosultságot...
TRob1Nem a programokat keverem, arra írtam, h ha esetleg az angol szöveget érteném félre vagy esetleg ez nem csak egy billentyűzet lenne...
A nethez (hacsak nincs benne google hirdetés meg személyes információkhoz semmi köze nem kellene, hogy legyen...Bár droidwall megoldja az ilyen jellegű problémákat
-
Polllen
félisten
válasz
pingwin011 #12379 üzenetére
Ez igazából arra jó, hogy lásd a verda fogyasztását pl. az elmút 1 évben+egyéb költségeket. Baromi jó memória kell hozzá a progi nélkül.
És igen, nem tud többet, mintha máshová írnád fel.
Amúgy a számlád követésére droidstat-tól kezdve nagyon sok progi van.
-
Polllen
félisten
Sajnos az asztali kliens sem engedi az msn partnerekkel való videóhívást, de úgy néz ki, hogy legalább az asztali klienst használó yahoo partnerekkel lehet
thx!
Amúgy sima beszélgetésre milyen app-t ajánlatok ezeket kivéve:
- parlingo (ios-n imádtam), itt szimplán nem jeleníti meg az msn partnereim
- fring (ios-n imádtam a hang hívás és SIP kezelés miatt), itt idióta reklámok ugrálnak fent-lent...legalább mindig ugyanott lenne... (mondjuk hanghívásra nem találtam jobbat)
- nimbuzz... nem tetszik...Jó lenne, ha lenne benne push, hogy ne zabálja annyira az aksit és persze jó lenne, ha én dönthetném el, hogy akarom a push-t vagy sem.
-
Polllen
félisten
Sziasztok!
Létezik olyan progi, amivel videohívást lehet folytatni msn/skype partnerekkel?
-
Polllen
félisten
Sziasztok!
Létezik olyan progi, amivel videohívást lehet folytatni msn/skype partnerekkel?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bower & Wilkins px7s2 garanciával eladó.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest