- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
Esetleg a TotalCommander is egy jo választás.Egy ideje az Es-t már csak app-mentésre használom...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
kukinyo
addikt
-
psg5
veterán
Ha fizetős is szóba jöhet, melyik a legjobb alkalmazás word használatra, abban való keresésre.
Ha konvertált word-ot nyitok meg a Kingstonnal, az összevissza karakterekben is meri fel. A documents to go már inkább. Ha jobb nincs ő lesz.F.K.T.
-
DJ. Ru$y
félisten
Megtaláltam a Polaris Office utódját a Kingsoft office személyében, egy valamit nem találok benne, ami a Polarisban tetszett és jó volt, az a túlfolyó szöveg ilyet lehet állítani valahol ebben a szoftverben?
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Bozek
nagyúr
Hát, nekem az SMB például igen szakadozott ES alatt, míg a Solid simán vitte. Persze pár száz kb-os fájlok átvitelére az is jó volt, de amikor a sorozataimat akartam áthúzni WiFi-n, az már gondot okozott neki.
A mappák tulajdonságai is jobban meg vannak oldva, jobban átlátható, melyik mennyi helyet foglal. És ez működik a felhő tárhelyek esetén is.(#19261) psg5: Én az OfficeSuite Pro-t használom, abban van normális nézet is, ami az oldal szélességére tördeli a szöveget. A táblázatokat meg jobbra-balra húzkodhatod.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Adott egy samsung telefon, amihez szükségem lenne egy kis tanácsra.
A legjobb megoldást szeretném backupra.A KIES olyan amilyen ,csak a gond van vele, csodálom ,hogy egyáltalán tudtam vele biztonsági mentést csinálni, de azt hiszem abban appok nem szerepelnek.
Mintha láttam volna ilyen menüpontot a telefonban ,hogy biztonsági mentés, kérdés mennyire kiforrott, plusz láttam itt emlegetni a carbont is.
A teló nem rootolt, szeretnék olyan módon készíteni biztonsági mentést, hogy gyári beállítások visszaállításánál szinte mindent vissza rakjon nekem a telóra amire fontos.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Komi28
senior tag
Pc-s gépről átlehet vinni tabletre egy böngésző összes adatát? Könyvjelzők, jelszavak, kedvencek stb? Ha igen akkor milyen módon?. Köszi.
-
FZsolt93
csendes tag
válasz S e t h #19268 üzenetére
Akkor a Carbon a megoldás, ha nincs rootolva a készülék akkor is lementheted az alkalmazások adatait a PC-re,az apk. fájlt nem biztos (én rootolva próbáltam és úgy csak az adatokat mentette le az SD_re)
A PC_s megoldást nem próbáltam de írjak hogy működik, először próbáld ki mielőtt csinálsz egy factory resetet.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ezt elnézted, mert lehet lapozni... Pörög a topik..
(#19274) Jumbozorz
Általában témákkal együtt járnak az ikon pack-ok, vagy a playen geresgélsz úgy hog beírod, hogy Themes for Nova, vagy ajánlom az eseth.net-et, itt is van pár fent, letöltöd az apk-t, feltelepíted és kész, már látni fogja.
-
Peaceliker
addikt
Sziasztok!
Olyan appot keresek amiben a kiadásokat tudom írogatni. Most jegyzettömbben írom, csak már lusta vagyok fejben összeadogatni
Olyan kéne, amihez több kiadás fajtát tudok rögzítenui és ha egyikhez beírom 1x, hogy 1000 aztán hogy 500, akkor összeadja...
Köszi"Oh my Goa'uld!"
-
MurdR
veterán
válasz Peaceliker #19282 üzenetére
Konkrétan nem tudom hogy az alább említett funkciókat tudja e de nézd meg a my költségvetést playen
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
petipetya
nagyúr
-
bogil99
aktív tag
Ha még nem próbáltad ki, akkor jelzem, hogy ez nekem egy nagyobbacska .xls file-t memóriahiányra hivatkozással nem tudott megnyitni, amit a Documents to go simán megnyitott, és kezelt.
szerk:
Igazából nem is a file mérete volt nagy, hanem szinte minden mező valamilyen számítás (képlet) részét képezte. Szóval inkább bonyolult volt, mintsem nagyméretű[ Szerkesztve ]
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
LámaZ
addikt
válasz WhiteWalker #19230 üzenetére
Nálam itt konkrétan a belső tárhely fogyott el, autós navigáció közben, az on-line térképrészletek letöltögetése miatt, nem a RAM.
@sharkybácsi:
Partícionálva volt a külső SD-kártya, és fel volt telepítve a Link2SD, de nem tette a dolgát megfelelően. Ha rendesen dolgozott volna, ilyen nem fordult volna elő. Én leszedtem a Link2SD-t, eggyé partícionáltam a külső SD-kártyát, és másik megoldás után nézek. Létezik olyan, hogy a belső tárhely átpartícionálása, meg is próbálkoztam már az XDA-n közölt megoldással, de mivel nincs custom CWM-em nem sikerült a dolog. Az történt, hogy jelenleg 0,5 GB lett a belső tárhelyem és a telefon-memóriám is (figyelem: ez nem a RAM). Így a 2,5 GB-ból most 1,5 GB eltűnt, nincs használva. A custom CWM recovery a dalvik cache stb. törlésével ezt a dolgot tette volna helyre.Legyen minden jó!
-
sittes79
addikt
Hi,
Valaki említett egyszer egy progit, ami a hangos szöveget írott formában lefordítja.
Tudna valaki dobna linket adni a progihoz?
Köszi
-
tomy86
addikt
-
Jumbozorz
senior tag
Szia a mykoltsegvetesre +1. Nekem is ugy ajanlottak es maximalisan megvagyok vele elegedve!
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
A swype keyboardnal ki lehet kapcsolni, hogy felajanlja az automatikusan , ha beirok valamit a szavakat?( a billentyuzet folotti sorban vannak ezek a felajanlott szavak)
elore is koszonom,
Adam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest