- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Bocs srácok.
-
beast27
senior tag
Sziasztok
Milyen ingyenes kamera app-ot ajánlotok s2-höz?[ Szerkesztve ]
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
beast27
senior tag
-
dokee78
félisten
Nem tudom alkalmazás függő-e vagy a google naptárban kell-e beállítani,de segítség kellene.
Hogyan tudom kikapcsolnia születésnap emlékeztetőket?
A naptárban lássam,hogy mikor vannak,de ne jelezze értesítésként. -
OgKush
senior tag
Tudtok valami értelmes Task killer appot rootolt rendszerre? Mert a gyári app kezelőben kilövök egy folyamatot, és újra indul...
-
OgKush
senior tag
Tudom, hogy az android magától lelövi meg felfüggeszti meg stb az appokat amiket nem használok, de optimus l7-em van, JB fut rajta és 100mega free ramom van ha semmi app nem fut.. az 500ból.
Egy szoftverfrissítésnek szerintem fölösleges futni, és nem tudom miért indul újra ha kilövöm.. -
törölt tag
HillClimb-ot speciel soha nem hagytam addig a telefonon, hogy a háttérben tudjon menni. Én valamiért irtózom az ilyen " topelsőingyenes " appoktól,játékoktól. Nem tudom, hogy milyen folyamat futhat a háttérben, de így első tippre szerintem a notification bar-ba akar reklámokat helyezni, és várja a netet. Nem tudom, ez csak egy tipp, de tényleg nem kéne futnia annak a háttérben, viszont ha a feladatkezelőben bezárod, újra se kéne indulnia...
-
enginev3.0
félisten
Van itt valakinek kedvenc kamera app-ja?
Lehet fizetős vagy ingyenes isA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
dokee78
félisten
válasz enginev3.0 #18114 üzenetére
Mostanában inkább a gyárit használom,de fenn szokott még lenni a Camera Zoom FX ami a legjobb talán,meg is vettem.
[ Szerkesztve ]
-
macilacus
senior tag
válasz S e t h #18075 üzenetére
Én az eWeather HD progit használom és nagyon meg vagyok vele elégedve és bár fizetős, de szerintem megéri
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
mttssz
senior tag
The Teleport Transporter-Beta. Hogy mire nem képes ez a mai technológia...
-
kertsa
senior tag
Opera mini helyett mondjatok nekem másik kis adatforgalommal dolgozó böngészőt, mert ez nekem előszeretettel ad fekete képernyőt.
-
macilacus
senior tag
válasz enginev3.0 #18114 üzenetére
Ha csak fotózáshoz kell akkor a Camera FV-5 szerintem a legjobb
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
vadkörte
addikt
Help me please. Hívásblokkoló app-ot keresek. De sem az Avast hívásblokkoló funkciója, sem a Root Call Blocker nem akarja végezni a dolgát. Természetesen vagy ez vagy az.
Engedélyezve van a blokkolás funkció, fel vannak véve a feketelistára a kontaktok. Mégsem blokkol...Üdv. V. Körte
-
MrSealRD
veterán
Üdv
Szeretnénk 3G-n skype hívásokat bonyolítani. Wifi hálózaton már kipróbáltuk szépen megy.
A 3G-s verziót még nem. Tudja valaki esetleg mekkora adatforgalmat generál egy hívás ilyen? Persze tudom, hogy ez a hívástól is függ de kb x kbyte/perc vagy y kbyte/10 perc...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
kertsa
senior tag
válasz enginev3.0 #18121 üzenetére
Magasan az Opera mini a nyerő. Miért okozhat nálam fekete képet? Tapasztalt már ilyet valaki?
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
-
törölt tag
válasz kertsa #18124 üzenetére
Nálam nem fekete kép lesz, egyszerűen csak leáll. Nem tudom mihez kötni, de már jó néhány verzió óta ez van. Csomóan panaszkodnak rá, szerintem a hiba oka nálad is ugyanez, csak nálad nem leáll, hanem egyszerűen bedob egy fekete képernyőt. Várhatunk egy stabil verzióra...
-
kertsa
senior tag
válasz enginev3.0 #18125 üzenetére
Kipróbálom. Köszi
-
minasm3
tag
válasz vadkörte #18122 üzenetére
Szia!
Ezt próbáltad már? Calls Blacklist
-
törölt tag
Sejtettem Igazából elég nagy probléma lehet, mivel igen sokan írják Play-en a kommenteknél, hogy nekik is FC-zik, meg fekete képernyő.....viszonylag sokszor frissítették már, de még mindig ugyanúgy sz#r . Én azért reménykedem benne, mert enélkül napok alatt elfogyna a havi adatmennyiségem.
-
dokee78
félisten
válasz OgKush #18135 üzenetére
A topikjában gondolom van leírás,hogyan kell életre kelteni.
Tedd fel inkább az Official JB-t.(Láttad már gondolom.) -
titko
tag
Sziasztok!
Hotmailhez melyik appot ajánlanátok?
ez volt fenn
de ma pl megette az akkuidőt. Már többször is "beragadt" így gondolkodom valami alternatíván -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs